Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Bebine uši za vrijeme kupanja

Shireen avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno Bebine uši za vrijeme kupanja

Bok Rodice,

imam jedno pitanje. Koliko vi pazite na bebine uši kada ih kupate? Mene su svi isprepadali da moram paziti da voda ne uđe u uši jer može doći do upale, tako da sam ja sva u frci kada ga kupam, a moram isprati glavicu.

Zanima me do kada se na to mora paziti, i moram li biti toliko oprezna da u uši ne uđe niti kapljica?
    I kako im vi čistite uši? Ja za štapiće ne želim niti čuti, već mu sa malom gazicom lagano operem ono do čega mogu doći.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mi uopće nismo pazili na uši i stalno smo ju polijevali po glavi kod kupanja. Poslije sam samo prebrisala uši isto ko i ti, ili samo lagano s onim širokim štapićem za bebe.
    Nikad nisam čula da je netko dobio upalu uha od vode.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Sirius Black prvotno napisa
    Mi uopće nismo pazili na uši i stalno smo ju polijevali po glavi kod kupanja. Poslije sam samo prebrisala uši isto ko i ti, ili samo lagano s onim širokim štapićem za bebe.
    Nikad nisam čula da je netko dobio upalu uha od vode.
    isto ovako

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

I mi!

Po cemu bi uho dijeteta bilo drukcije od uha odraslih osoba? Pa i ja kad se tusiram poljevam usi, obrisem s rucnikom i to je to!

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Sve isto, mi smo cak od njenog 7 mjeseca idemo na bebe-ribe gdje moce usi bez problema i nikad nismo imali problema sa usima
    Ne koristimo stapice za usi, niti bio sta drugo,nakon kupanja obrisem rucnikom, a poslije bazena stavimo kapu.

Netko je negdje napisao da se u uho ne treba gurati nista manje od vlastitog lakta i toga se drzite. Najezim se kad vidim na bazenu kako mame ciste bebacima usi sa stapicima nakon kupanja i to ne samo vanjsku usku ...

Tatsha avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

s mokrim ušekima ne na vjetar ili propuh (koji nije dobar ni sa suhim) i to je to

Shireen avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Cure, puno vam hvala na brzim odgovorima!
    Sada se možemo potpuno opustiti i uživati u kupanju, a moj B to jaaaako voli, i čini mi se da zbog mog neznanja nije uživao toliko koliko bi htio.
    Od večeras će biti drugačije!

Citiraj srecica prvotno napisa
    Netko je negdje napisao da se u uho ne treba gurati nista manje od vlastitog lakta i toga se drzite. Najezim se kad vidim na bazenu kako mame ciste bebacima usi sa stapicima nakon kupanja i to ne samo vanjsku usku ...
    Srecica, potpisujem! Meni je jednostavno nezamislivo gurati sebi, a kamoli maloj bebi štapić u uho, pa makar to bilo samo po ušnoj školjki!

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ne pada mi na pamet gurati joj štapić u uho.
    Njihovi zvukovodi su jako maleni i osjetljivi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •