dakle citam i jezim se...no da ne filozofiram-potpisujem hitno potrazi pomoc odvjetnika, sve rijesi prema propisu i samo hrabro iako je tesko.
sto se tice starateljstva i ono oko putovnica, upisa u skolu i sl...bas sam prije neki dan navela to pitanje kao probjem pravniku u CZSS, i pitala ga kakvih problema mogu imati posto je otac priznao maloga, dakl epodjeleno je skrbnistvo iako ga nema 2 godine i nije u kontaktu iako sa sad neto prijeti sudovima i svime....no odvjetnik kaze posto je dijete upisano na moju adresu i ja skrbim z anjega a CZSS ima uvid u slucaj, u bilo kojem momentu ako itko inzistira od njih mogu dobiti potpisanu potvrdu da sam ja staratelj djeteta i d amogu odlucivati ili izvrsiti neku radnju. isto tako kada sam vadil aputovnicu samam sam dal azahtijev i podigl aistu uz papire na kojima se vidi da je dijete na mojoj adresi i odluke CZSS- ja ti sve te kopije stalno navlacim sa sobom.
dakle toplo preporucam odjvetnika i samo polako ali hrabro, tesko je ali boris se prvenstveno za dobrobit djeteta
drzim fige da sve ispadne dobro, civilizirano i koliko moze u miru