Pokazuje rezultate 1 do 44 od 44

Tema: kako vas je zivot s VM odredio kao osobe?

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno kako vas je zivot s VM odredio kao osobe?

Više se smijete? Htjele ste jedno dijete a sad ih imate troje? Ili obrnuto? Razmazile ste se jer vam donosi svake subote kavu u krevet? Ili ste se promjenile, jer ste nekad hodale po kavama a danas kuhate recimo za njih devetero svaki dan (vasa i njegova obitelj npr ). Bile ste samo doma a sad ste zajedno s njim svjetski putnik ? Tolerantnije radi navika koje nikad nije promjenio 8) ? Mrzile ste zivotinje a sad zivite medju terarijima sa slatkim zmijicama ? Ili moze i manje vedre opise, ako je roda i u dobru i u zlu s mamama...
    Moze pridjeve s kratkim objasnjenjima..ili bez njih, svejedno...

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

uh
    ja sam uz BM postala uzasna
    nikak da se vratim kava sam bila
    umjesto da iz mene izvuce sve najbolje, izvuko je sve najgore

zapravo, kad malo bolje razmislim - ja i nisam bas neki svjetli primjer za ovaj topik

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Mukica, upravo suprotno :shock: ! Zasto bi se samo smijali i pomeli brige pod tepih, ta ipak mi jos nismo na nivou Japanaca (ili Kineza? Koji se to ono samo smiju i o problemima ne pricaju uopce), mislim da smo tu za sve i svakoga, bez izuzetka...barem bhi voljela da je tako :D !

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ostala sam ista - našla sam si srodnu dušu.

Kad malo bolje razmislim najviše su me izmenila deca. Od mm-a se i nije očekivalo da me menja jer sam ga oborila s nogu takva savršena kakva jesam

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Promijenio me, naučila sam se na njega osloniti "u dobru i zlu" i dati beskrajno povjerenje. Naučila sam birati neke bitke i svađe (barem u našem međusobnom odnosu).
    Kad se sve zbroji, poprilično sam ostala ista, samo što on izvlači najbolje od mene. Kao što i clumsy mom kaže, najviše me je promijenilo dijete.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Nije me život s MM puno promijenio, više me dijete promijenilo.

Jedino od kad živimo skupa sam morala početi kuhati i peći kolače jer to nisam nikad radila kad sam živjela sa starcima. Zapravo, mislim da ne bi puno drukčije navike imala i da živim sama a ne s njim. Zbog njega sam pročitala neke knjige na koje možda inače ne bih naletjela, ali ne mogu se sjetiti ničeg drugog...

S bebom sam se puno više promijenila, naučila sam da mogu biti puno organiziranija i da mogu puno više toga napraviti u jedan sat kad ona spava nego sam prije uopće mogla zamisliti. Prije sam bila totalna spavalica, sad mi je 6 sati sna dnevno super.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mislim da me promijenio, ne puno, ali je. Ne u smislu kolača i ručkova, tu smo i bili i ostali jednaki . Ručkove pravimo brze, jednostavne, kolače jako rijetko

Utjecao je na mene da i njenu i drugima lakše kažem ono što me smeta, muči, ljuti... da ne čekam 2 dana (uzdignuta nosa ) već da to riješimo odmah.
    A jedno na drugo smo utjecali u pogledu načina komunikacije, tj. kako nešto reći. Još se on zna malo zabrijat , a i ja vjerojatno, ali... dobri smo

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

MM je najbolje sto mi se u zivotu dogodilo
    ostalo je nadogradnja
    uh, da zna da ovo pisem ...

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

promjenio me
    naučio me kad se treba povuči
    ja sam njega naučila da se bori

Maya&Leon avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Sirius Black prvotno napisa
    Nije me život s MM puno promijenio, više me dijete promijenilo.
    isto ovako
    nisam se puno promijenila, ali naučila sam biti tolerantnija u nekim stavovima

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

promijenili smo se oboje
    naučili smo dopustiti si biti ranjivi, to se može samo kad postoji potpuno povjerenje
    uz njega sam potvrdila izbor koji je čučao duboko u meni - da od života želim obitelj - jer sam konačno srela osobu s kojom mogu te želje bez straha pokušati ostvariti
    ja sam njega malo omekšala
    on je mene malo očvrsnuo
    divno je moći biti toliko svoj pred nekim, toliko se ogoliti, a opet dopustiti da ta osoba utječe na tebe, divno je imati toliko povjerenja u voljenu osobu

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

i onda nek se jos netko usudi reci da se ljudi ne mijenjaju

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja sam tek uz svog mm postala kompletna osoba. Nikad prije ne bih vjerovala da te netko toliko može voljeti kao što on voli mene. Promijenio me, jako. U biti me postavio na noge, uz njega sam tek odrasla. MM mi je najvažnija osoba na svijetu već 12 godina. Naravno uz moju djecu.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj NatasaM... prvotno napisa
    MM je najbolje sto mi se u zivotu dogodilo
    ostalo je nadogradnja
    isto ovako.
    Ja sam druga osoba od prije i poslije našeg susreta.
    Prije sam bila u površnom društvu, usredotočena isključivo na posao i sebe, stalno pod stresom i izrazito teška osoba.
    Sada sam puno opuštenija, više se smijem, ljubazna, draga.... (malo sam pretjerala )

argenta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj L&L0809 prvotno napisa
    Ima ona engleska: Women marry hoping the man will change, and he doesn't. Men marry hoping the woman will not change, and she does.

Iz mog iskustva, svi važni odnosi u mom životu su me promijenili (uglavnom nabolje ) Ja sam se vrlo mlada udala, pa me je odnos s mm-om prilično obilježio. Prije svega sam se naučila toleranciji, ali i diplomaciji -- prije sam bila tip "s neba pa u rebra" što nije pogodovalo mojoj popularnosti Ali možda mi je najvažnije bilo to što sam prestala biti jako kritična osoba (naučeno kod kuće) i razvila, makar u maloj dozi, strpljivost prema svojim i tuđim nesavršenostima.

A i mm-a sam promijenila: iz štrklje u ugodno popunjenu osobu

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj MGrubi prvotno napisa
    promjenio me
    Identicno ovako!

Posto smo apsolutne suprotnosti po skoro svim pitanjima dosta ucimo jedno od drugog.

A ovim toga i ovo

Tolerantnije radi navika koje nikad nije promjenio ?
    To je definitivno, neke stvari za koja sam prije tvrdila da nikad necu dozvoliti sad mi vise nisu toliko bitne.
    Al to je mozda i stvar odrastanja.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj MGrubi prvotno napisa
    promjenio me
    ovako nekako.
    Mislim da smo se oboje promjenili od kad smo zajedno. Ja sam postala tolerantnija i odgovornija prema sebi.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ne znam...
    Jer sam ga upoznala sa 16g, on je imao 20g. Tada jos nismo bili formirane osobe, tako da smo se međusobno izgradili. Ne znam kakva bi bila osoba da ga nisam upoznala.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj argenta prvotno napisa
    Citiraj L&L0809 prvotno napisa
    Ima ona engleska: Women marry hoping the man will change, and he doesn't. Men marry hoping the woman will not change, and she does.

Iz mog iskustva, svi važni odnosi u mom životu su me promijenili (uglavnom nabolje ) Ja sam se vrlo mlada udala, pa me je odnos s mm-om prilično obilježio. Prije svega sam se naučila toleranciji, ali i diplomaciji -- prije sam bila tip "s neba pa u rebra" što nije pogodovalo mojoj popularnosti Ali možda mi je najvažnije bilo to što sam prestala biti jako kritična osoba (naučeno kod kuće) i razvila, makar u maloj dozi, strpljivost prema svojim i tuđim nesavršenostima.

A i mm-a sam promijenila: iz štrklje u ugodno popunjenu osobu
    od riječi do riječi potpisujem argentu, pa čak i ovo za štrklju

ali mislim da me više promjenilo majčinstvo, jer je došlo prije muža, on je dobio već ublaženu verziju mene.

mala laia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

promjenio me
    kod nas upravo suprotno!
    bila sam mlakonja prije njega - nisam ni sada neki borac-fanatik, ali barem znam što mogu i koliko mogu!

- prije mm-a nisam puno putovala (ne računajući putovanja sa roditeljima..) - sada putujemo po redovnoj bazi (naučila pratiti i čitati karte, orijentirati se...)
    - radila sam jedan posao i željela puno više - iskorištava moje potencijale i stalno me gura naprijed!
    - nisam razmišljala o djeci - sada ih želim stotinu!

on je moja podrška u svakom pogledu i iako jako puno radi, znam da će sve ostaviti ako ga ja trebam - pa makar i za odlazak na kavu!!!

india avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

uz mm-a sam skužila da je UREDU ako odmah se ne pospremi stol nakon jela jer smo jako fjaka. da je OK ako neke stvari ne napravimo danas nego sutra.

naučila reći 'oprosti' (to mi nikako nije išlo). i odmah riješavati konflikte a ne duriti se 5 dana, baš kako je netko ranije napisao.

kolerik postao više flegmatik, da sumiram.

ova nadogradnja mi je dobro došla kad su došli klinci

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

India, muž ti je Dalmatinac?

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa
    Ne znam...
    Jer sam ga upoznala sa 16g, on je imao 20g. Tada jos nismo bili formirane osobe, tako da smo se međusobno izgradili. Ne znam kakva bi bila osoba da ga nisam upoznala.
    ovako, samo sam ja imala 15, a on 19

mi smo se međusobno odgajali

i sad nam je super

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa
    ne znam za njenog, ali moj jeste.
    i moj je mene naučio da se ne mora odmah opeglati
    -da i on zna wc očistiti (što u mojoj obitelji nitko od mnogobrojnih muških ne zna)
    -da i on zna kakv-takav ručak skuhati
    -da nema veze ako kolač ne uspije, jest ćemo ga na slamku
    -da ne treba toliko soli
    -da se smije spavat do 11 ako me baš volja
    -da ne moram nedjeljno jutro provest u kuhinji spremajući ručak, možemo i sendviće jest ako mi se baš ne da kuhat....

Ma tko ga ne bi volio

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

smajlić-prekrasno :D , ja bih tako voljela ...

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

predivna tema

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

melange - hvala , svaki napisani post na ovoj temi (a i na drugima) nadahnjuje me za nesto svoje, osobno, u svakodnevnom zivotu ...

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj mamkanica prvotno napisa
    smajlić-prekrasno :D , ja bih tako voljela ...

uh, kirvi smajlic, ne tuznic, vec ...

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

mamkanica,

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja sam uz svog "odrasla", malo se uozbiljila, naučila odvagnuti riječi, razmisliti prije nego blenem, ne vikati nego razgovarati...
    Popravio mi je samopouzdanje, naučio me da se borim za sebe.
    Ja sam njega naučila da nije on uvijek u pravu i da nije najpametniji

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

promijenio me...ali i ja njega.

- izgradila sam (i još gradim) samopouzdanje koje prije nisam imala
    - naučio me kako se pokazuje ljubav, da je ok grliti se ljubiti i tek sam s njim shvatila da mi je to cijeli život nedostajalo
    - postala sam neurednija (to mi nije drago )
    - počela sam manje putovati i nekako sam se 'skrasila', našla svoje mjesto na svijetu
    - naučila sam reći NE, i ne dati drugima da me iskorištavaju (i na ovom još radim)
    - ima još toga...

neću sad o njemu, kako se on promijenio, jer bi to bilo OT

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Mene moj MM mijenja u totalno neredviđenim smjerovima Uvijek sam bila totalni kontrol frik, a on je jedan od rijetkih s kojim niti ne skužim da sam prešla preko mosta (u smisli will cross that bridge when... to bi se moglo reći da je njegovo geslo). To što sam s njim prošla ne bih mogla s nikim drugim - odnosno dobro bih se osigurala da ne prođem i propustila puuuno lipih stvari. Ja njemu pokrećem ambicije, društveni život, učvršćujem temelje. Pojedničano paranoik i utopist zajedno smo klasa Optimist

india avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

trina jok. podravac. s fjakom nakon ručka.

pinguica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa
    ne znam za njenog, ali moj jeste.
    i moj je mene naučio da se ne mora odmah opeglati
    -da i on zna wc očistiti (što u mojoj obitelji nitko od mnogobrojnih muških ne zna)
    -da i on zna kakv-takav ručak skuhati
    -da nema veze ako kolač ne uspije, jest ćemo ga na slamku
    -da ne treba toliko soli
    -da se smije spavat do 11 ako me baš volja
    -da ne moram nedjeljno jutro provest u kuhinji spremajući ručak, možemo i sendviće jest ako mi se baš ne da kuhat....

Ma tko ga ne bi volio
    U nas sam ja Dalmatinac (Dalmatinka) i ja sam njega sve to naučila

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Naučio me iskrenosti, neustrašivosti, povjerenju, opuštenosti, godinama je radio na mojem samopouzdanju i dobrim dijelom je uspio, napravio mi je dvoje prekrasne djece 8) , i još mnogo toga. Ne bih bila ovakva kakva jesam da nije on takav kakav jest. Mogu reći da sam gotovo 100% zadovoljna žena.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

MM je moja zivotna terapija i mijenja me iz dana u dan.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

bilo bi zanimljivo čitati što bi muževi odgovarali na temu "kako vas je život s Vašom ženom promijenio"

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Bas. Kad njih ulovi inspiracija to biva vrlo zanimljivo.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Naucio me da ne moram uvjek sve sama,da mogu racunati uvjek na njega irazmazio me .Naucio me da nemoram biti "savrsena" i naucio me da kazem sta osjecam.Valjda je uzrok tome to sto smo tako povezani da je dosta da me pogleda ili cuje glas preko telefona i odmah skuzi ako nesto nije kako treba.
    Bez njega sam bila hladna,nedorljiva i bezosjecajna,a on bez mene ne bi naucio da se bori.
    Djete nas je samo jos vise povezalo i upotpunilo,sa njim smo naucili da mozemo vise nego sto mislimo.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

MM i ja bili smo mladi kad smo se oženili (i još uvijek smo ) tako da smo se zajedno izgrađivali, formirali i jedno drugome "odredili" razvoj i osobnost. E sad, koliko sam se promijenila, što sam naučila, što me odredilo... Ne znam, ponekad mislim da sam najrazmaženija i najsretnija žena na svijetu, nekad da sam majka troje, a ne dvoje djece. Mislim da je za mene velika spoznaja ta da ne može uvijek biti sve onako kako ja zamišljam i očekujem. Još samo da to i prihvatim...

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja spadam u malo stariju generaciju pa se u društvu vode više rasprave tipa moj prvi muž me naučio ovo, drugi ono, a njegova druga po redu žena mu je prenijela ovo... 8)

dobro možda baš ne tim riječima jer su to sve neki divlji brakovi....hm...kad si razmislim, kakvo ja to društvo imam :?

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ivy - carice, daj pet !

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pomaze mi, svaki dan, ne da postanem savrsena osoba, nego da postanem najbolja osoba kakva mogu postati. A ja se samo nadam da je taj utjecaj obostran.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Naučio me da budem neuredna
    Da mogu gledati deep space 9 sa gomilom suđa u sudoperu...
    Da sve može biti savršeno iako zapravo nije savršeno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •