Pokazuje rezultate 1 do 50 od 104

Tema: Kratki protokol MENOPUR - CETROTIDE

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj legal alien prvotno napisa Vidi poruku
    Mali Mimi, krece se inace od 6. kao sto ivica_k rece. Na zalost tek sam 8. dan imala folikulometriju, mozda moji folikuli nisu 6. dan imali 14 mm pa se zato cini da ih je cetrotid usporio i smanjio im broj. U svakom slucaju ja sam imala samo 3 JS od kojih su se dvije oplodile i vracene su 3. dan. Na zalost na kraju nula bodova. Folikula je bilo vise, sada jesu li bili prazni ili su JS bile nezrele/prezrele.... to ne znam.
    U Mariboru su mojoj jednoj uveli cetrotide 6. dan menge, a 4. dan stimulacije, na veličinu vodećeg od 10 mm. U nekom radu što ga sad na brzinu izguglah, ni ne zapamtih izvor, ali na slovenskom je, piše - "cetrotide se primjenjuje od 5. ili 6 dc, ovisno o ultrazvučnom nalazu - ako je vodeći folikul 5 dc veći od 14 mm onda ide od 5 dc, u protivnom od 6 dc."

Legal Alien, di si imala IVF?

Još se oni s tim cetrotide protokolima "baždare".

A u svemu ovome, jedino je pravilo da pravila nema, na žalost, i ma kako to vrhunski iritantno pacijentima bilo... a dr-ovima biće super izazov i zabavno, donekle. Ali, ne bi nas namjerno zezali... nisu se još "podesile konzole" i uskladile paradigme. Mislim, još se nisu niti oko loežanja nakon transfera dogovorili, a to je neki ključni milestone... što onda reći.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 17.10.2011. at 17:29

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •