Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 56 od 56

Tema: osjecam se grozno sto pusim

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

e, da, i svaka cast svima koje ste prestale :D nadam se da cu se vasem klubu pridruziti pocetkom 6mj!

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj mihim prvotno napisa
    joj cure, hvala vam svima na odgovoru. ja vjerujem da cu opet uspjet sroz prestat, al htjela bi cim prije. nadam se da cu sutra moc napisat da vec 24 sata ne pusim. pusa svima.
    cula sam ili citala vise ni sama neznam...

da je bolje u trudnoci i dalje pusiti (naravno ne po -3kutije) u umjerenim i smanjenim dozama jer ako se u trudnoci prestane pusiti organizam se pocinje cistiti od nikotina a cisti se preko djeteta....

Inda_os avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj lidać prvotno napisa

cula sam ili citala vise ni sama neznam...

da je bolje u trudnoci i dalje pusiti (naravno ne po -3kutije) u umjerenim i smanjenim dozama jer ako se u trudnoci prestane pusiti organizam se pocinje cistiti od nikotina a cisti se preko djeteta....
    ja bih rekla da je ovo izmišljotina koja se prenosi usmenom predajom da bi trudnice pušačice imale izgovor

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

hvala na odgovoru, al mislim da to nema veze sa istinom, ma nema sigurno, a di si to procitala? mislim da se nikotin dosta brzo eliminira iz organizma, a skuzila i po sebi kad sam prestajala, nije mi falila ta radnja pusenja nego tocno dva sata iza zadnje cigarete me pocela frka lovit. valjda cim bi nestao organizam ja trazio novu dozu. trudnice zbilja ne smiju pusit, to je pragadno, e al je problem sto je to lako rec, al malo teze izvrsit, al zbog bebe je lakse.

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

neznam tocno,mislim meni je svejedno jer nikada nisam pusila tako da samo prenosim..

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

blago tebi.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •