Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 51 to 56 of 56

Thread: osjecam se grozno sto pusim

L&L0809's Avatar

e, da, i svaka cast svima koje ste prestale :D nadam se da cu se vasem klubu pridruziti pocetkom 6mj!

lidać2's Avatar

Quote Originally Posted by mihim
    joj cure, hvala vam svima na odgovoru. ja vjerujem da cu opet uspjet sroz prestat, al htjela bi cim prije. nadam se da cu sutra moc napisat da vec 24 sata ne pusim. pusa svima.
    cula sam ili citala vise ni sama neznam...

da je bolje u trudnoci i dalje pusiti (naravno ne po -3kutije) u umjerenim i smanjenim dozama jer ako se u trudnoci prestane pusiti organizam se pocinje cistiti od nikotina a cisti se preko djeteta....

Inda_os's Avatar

Quote Originally Posted by lidać

cula sam ili citala vise ni sama neznam...

da je bolje u trudnoci i dalje pusiti (naravno ne po -3kutije) u umjerenim i smanjenim dozama jer ako se u trudnoci prestane pusiti organizam se pocinje cistiti od nikotina a cisti se preko djeteta....
    ja bih rekla da je ovo izmišljotina koja se prenosi usmenom predajom da bi trudnice pušačice imale izgovor

hvala na odgovoru, al mislim da to nema veze sa istinom, ma nema sigurno, a di si to procitala? mislim da se nikotin dosta brzo eliminira iz organizma, a skuzila i po sebi kad sam prestajala, nije mi falila ta radnja pusenja nego tocno dva sata iza zadnje cigarete me pocela frka lovit. valjda cim bi nestao organizam ja trazio novu dozu. trudnice zbilja ne smiju pusit, to je pragadno, e al je problem sto je to lako rec, al malo teze izvrsit, al zbog bebe je lakse.

lidać2's Avatar

neznam tocno,mislim meni je svejedno jer nikada nisam pusila tako da samo prenosim..

blago tebi.

Page 2 of 2 FirstFirst 12