e, da, i svaka cast svima koje ste prestale :D nadam se da cu se vasem klubu pridruziti pocetkom 6mj!
e, da, i svaka cast svima koje ste prestale :D nadam se da cu se vasem klubu pridruziti pocetkom 6mj!
cula sam ili citala vise ni sama neznam...mihim prvotno napisa
da je bolje u trudnoci i dalje pusiti (naravno ne po -3kutije) u umjerenim i smanjenim dozama jer ako se u trudnoci prestane pusiti organizam se pocinje cistiti od nikotina a cisti se preko djeteta....
ja bih rekla da je ovo izmišljotina koja se prenosi usmenom predajom da bi trudnice pušačice imale izgovorlidać prvotno napisa
hvala na odgovoru, al mislim da to nema veze sa istinom, ma nema sigurno, a di si to procitala? mislim da se nikotin dosta brzo eliminira iz organizma, a skuzila i po sebi kad sam prestajala, nije mi falila ta radnja pusenja nego tocno dva sata iza zadnje cigarete me pocela frka lovit. valjda cim bi nestao organizam ja trazio novu dozu. trudnice zbilja ne smiju pusit, to je pragadno, e al je problem sto je to lako rec, al malo teze izvrsit, al zbog bebe je lakse.
neznam tocno,mislim meni je svejedno jer nikada nisam pusila tako da samo prenosim..
blago tebi.