Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Čišćenje lica u kozmetičkim salonima tijekom trudnoće

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Čišćenje lica u kozmetičkim salonima tijekom trudnoće

U slučaju da se o ovoj temi već negdje pisalo (a ja, na žalost, nisam uspjela naći sličan naslov), molim da premjestite ovaj post. Hvala.

Interesiralo bi me da li je čišćenje lica u kozmetičkim salonima opasno za trudnoću/dijete. Naime, sve mi se čini prihvatljivo tijekom čišćenja, osim svojevrsnoga 'elektriciteta' s kojim se prelazi preko lica u zadnjoj fazi čišćenja, u cilju sprječavanja eventualnih upala. Kako nisam upoznata sa spomenutim 'elektricitetom' (sastavom, jačinom), ne znam da li i koliko može biti opasan za trudnoću/dijete, pa bih molila forumašice koje su se susrele s tim problemom da me obavijeste.

Unaprijed hvala.

Pozdrav i sretno,

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno Re: Čišćenje lica u kozmetičkim salonima tijekom trudnoće

Citiraj Nikolina-Zagreb prvotno napisa
    U slučaju da se o ovoj temi već negdje pisalo (a ja, na žalost, nisam uspjela naći sličan naslov), molim da premjestite ovaj post. Hvala.

Interesiralo bi me da li je čišćenje lica u kozmetičkim salonima opasno za trudnoću/dijete. Naime, sve mi se čini prihvatljivo tijekom čišćenja, osim svojevrsnoga 'elektriciteta' s kojim se prelazi preko lica u zadnjoj fazi čišćenja, u cilju sprječavanja eventualnih upala. Kako nisam upoznata sa spomenutim 'elektricitetom' (sastavom, jačinom), ne znam da li i koliko može biti opasan za trudnoću/dijete, pa bih molila forumašice koje su se susrele s tim problemom da me obavijeste.

Unaprijed hvala.

Pozdrav i sretno,
    Može se - evo i ja čistila, kozma je znala da sam trudna da mi ne stavlja neke antibiotske kreme na lice (što koji put znaju radit). Znači - reci joj. Evo i odgovora dr. Radončića iz Pol. Vili s "njegovog" foruma "Zdravlje i život" - tamo odgovara na pitanja:

PITANJE:
    "u 15.tjednu sam trudnoće. Imam vrlo loš ten i prije sam svaki mjesec išla na kozmetičko čišćenje lica. Zanima me smijem li to učiniti i sada. Tretman traje oko 45 minuta i relativno je bolan (tiskanje prištića..),može li to na bilo kakav način štetiti bebi? Hvala."

ODGOVOR:
    "28-01-2008 u 11:32 | Odgovor na post

Mr. sc. Erden Radončić
    Nivo: Moderator
    Registriran: 03-01-2005
    IP: Logged

Re: kozmetičarkai trudnoća
    --------------------------------------------------------------------------------

To ne bi trebalo imati nikakav utjecaj na trudnoću ukoliko s ene koriste kakva dodatna kemijska sredstva s kojima u biti treba biti oprezan"

Ja sam pitala svoju ginekologicu i za frizerske tretmane (bojanje itd. ) - rečeno mi je da je to skroz sigurno, jedino sam u knjizi "Što očekivati u trudnoći" pročitala da je kovrčanje kose - minival - kao upitno.

Uživaj u kozm. tretmanu !

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ja koristila u trudnoči onaj nivea oxygen power i od toga mi je nos pocrvenio i naotekao!!! sad više niš ne koristim, čekam da rodim pa ću na tretman

Svea avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno Prirodna kozmetika

Ono što bih ja svakako preporučila da probate je prirodna kozmetika Dr.Hauschka. Isto tako kozmetički tretmani sa tom kozmetikom su zaista neinvazivni i ne koriste se takvi uređaji. Pokušajte u kozmetičkom studiju Orgona provjeriti što nude.
    http://www.biovega.hr/Default.aspx?tabid=180

Ja nisam bila u tom salonu ali sam probala Dr.Hauschka holistički tretman i to je nešto stvarno "kraljevsko".

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Podižem ovu temu jer ne želim otvarati novu, a u stvari me zanima koje kreme koristite u trudnoći?Ja sam u šestom mjesecu i ne koristim ništa jer se ne kužim u sastave a bojim se da ne naštetim bebi nekom kemikalijom.Razni forumi o kozmetici nisu pomogli jer su me još više zbunili. Koža na licu mi je se već počela ljuštiti po čelu. Ne tražim ništa posebno,samo da malo hidratizira lice. Smije li se obična nivea?Da li smijemo koristiti kreme sa zaštitnim faktorom?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ma naravno da smiješ!!! Pa ne treba sad biti toliko oprezan da se ne smije ni krema stavljati! Ja sam se mazala čak i onom za samotamnjenje, ali ne po trbuhu i ne često! A obične kreme za lice smiješ stavljati!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •