Citiraj flower prvotno napisa
po pravilniku o upisu u 1. razred stvarno nema bas puno prostora za odgodu, tu je ms u pravu.
U redu, slažem se, pravilnik je donesen takav kakav je...i tu se vraćam na svoje pitanje iz naslova "ČEMU (onda uopće) SLUŽI PREGLED ???"..A odgovor još nisam dokučila...Služili taj pregled statistici..ono...evidentirajmo djecu i to, služi li on donesenom pravilniku, ili djetetu???Ako je on formalnost, a po riječima MS unaprijed rečenima "Nema nikakvih odgoda" jest formalnost, onda stvari nazovimo svojim imenom i maksimalno ih pojednostavimo - tj.prijavimo dijete bez ikakvog pregleda...a ako nije, tj ako je to pregled djeteta radi utvrđivanja spremnosti tog djeteta, a ne zadovoljavanja pravilnika, onda nema "presuda unaprijed"..
Hvala Bogu pa mi ne treba odgoda, da mi treba, na ovaj način bi završila na Ustavnom sudu čini mi se...Suiosjećam sa svom djecom/roditeljima kojima je odgoda potrebna i koji će završiti u žrvnju pravilnika...
Još nam je u ovom našem društvu čini mi se dijete na prvom mjestu samo formalno i pri izvikivanju kojekakvih parola..