-
Mondu, kako je medicinska sestra prva s kojom roditelj stupa u kontakt, ona je kao takva na neki način "glasnogovornik" te ambulante..Ovo što si komentirala da njena izjava nije važna ne stoji...ona to ne bi govorila tek tako, odnosno bez upute o tome od strane liječnice..I kada ideš npr. naručit se u privatnu kliniku kod ginekologa, ako baš ideš, a ne zoveš telefonom, prvo dođeš na neki prijemni pult, naručuješ se i kažeš što trebaš, a osoba na tom pultu (vjerojatno MS) ti kaže koju uslugu tu možeš ili ne možeš dobit, tj. čega tamo "ima" ili "nema"..
Ponavljam, ja sam iznijela iskustvo, i zgražanje nad takvim, po meni ne fer pristupom procjeni dječje sposobnosti za školu..Nakon toga sam tražila vaše mišljenje..
To da li netko zaista vjeruje da li se dotični događaj zbio, nije tema..
Mondu, vjeruj, voljela bih kad bih pretjerivala, i kad bi svako dijete imalo individualiziranu i fer procjenu sposobnosti pri upisu u školu...a ne ovako, kad prolaze preglede i testove za koje i stručnjaci kažu da "to svi prolaze"..
Što se tiče toga da sam vam ispričala nešto što se dogodilo MM-u, to je sporedno...Priča je vjerodostojna...A da sam bila u pitanju ja, priča ne bi bila takva, tj. ne bi tako završila...tada bi razgovor sa MS imao nastavak u vidu mojih pitanja upućenih njoj
A kako je MM miran tip i ne voli raspravljat, a nije bio ni zainteresiran za odgodu, završilo je kako je završilo...
Pozdrav
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma