Mi jučer obavili pregled kod doktora i bilo je super. Prvo smo kod sestre obavili mjerenje težine, visine, kratki pregled vida, uzela je općenito sve podatke vezane za mjesto stanovanja, godinu rođenja i ostalo. Nakon toga mu je dala jedan papirić na kojem je bio dupli krug. U vanjskom dijelu bili su trokut, X i krug on je morao nastaviti niz i ispuniti taj krug. Unutar kruga je trebao nacrtati dječaka i potpisati se u desnom gornjem kutu papira ako se zna potpisati. To smo obavili u čekaoni. Nakon toga ga je zvala doktorica u svoju ordinaciju, a ja sam pričekala vani. Čula sam da su se uvodno upoznali (pitala ga kako se zove, gdje živi u koji vrtić ide, da li zna u koju će ići školu). Pitala ga je kojoj ruci ona drži olovku, uglavnom koliko sam mogla čuti upravo po onom obrascu što je peterlin stavila (http://www.azoo.hr/admin/fckeditor/F...i%20razred.doc) sve zajedno je trajalo možda 5 minuta. Nakon toga dokica je pozvala i mene unutra i rekla da je moj sinko spreman za školu. Pitala me da li je bio bolestan u zadnje vrijeme i kako je sinko bio zdrav otišli smo u ordinaciju kod sestre na cjepljenje. Sve je prošlo super! Sretno svima!