Stranica 10 od 41 PrviPrvi ... 8910111220 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 451 do 500 od 2014

Tema: glazbena škola?

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    ima li ikavog smisla upisivati dijete od 10 godina, odn. dijete koje će krenuti u 4. razred osnovne, u 1. razred glazbene?
    nije li to prekasno?
    a kakva je mogućnost da dijete, ako mu ide, završi prva dva razreda glazbene u 1. godini?
    aleksandra, ja sam krenula u glazbenu s 10 godina, položila sam 3. i 4. razred u jednoj godini
    muž s 11, on je isto išao ubrzano
    oboje smo diplomirali na Muzičkoj akademiji i radimo u struci
    tako da nije kasno, još će joj biti jednostavnije savladati gradivo jer je velika

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam kako ide solfeggio kad djeca imaju akceleraciju - solfeggio imaju zajedno i ima ih raznih dobi. Vjerojatno polažu ispit.
    točno
    pohađaju nastavu višeg razreda i na kraju godine polažu ispit iz dva razreda, tako je bilo u mojoj školi
    iako ja ne bih preporučila akceleraciju u početku, već kasnije

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Za puhače je ključno da djeca imaju friško izrasle prednje trajne zubiće. Za klavir je poželjno već imati instrument ili se nekako usmeno obavezati na kupnju.

).
    ahhhh, stvarno? ja bi da moj D ide na flautu, a jos nema zube, tek mu se 1 gornji klima

druga opcija je klavir, bas zato sto ga imamo doma

ja to ne pitam, hoce li ili nece, nego ja smatram da je glazbeno obrazovanje i bavljenje glazbom vazno za cjelokupni razvoj i hocu da bude muzicki pismen i gotova priča

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj meda prvotno napisa Vidi poruku
    ahhhh, stvarno? ja bi da moj D ide na flautu, a jos nema zube, tek mu se 1 gornji klima

ja to ne pitam, hoce li ili nece, nego ja smatram da je glazbeno obrazovanje i bavljenje glazbom vazno za cjelokupni razvoj i hocu da bude muzicki pismen i gotova priča
    Pa da, slažem se, tako je kod većine ljudi koji žele svojoj djeci pružiti glazbeno obrazovanje. Dijete jednostavno raste s tim, pogotovo ako netko u obitelji svira ili se bavi glazbom na bilo koji način. Ne u vidu prisile, nego u vidu poticanja interesa za to i prije nego dijete doraste za glazbenu, pa onda to sve prođe nekako prirodno. Offt. isto je i sa učenjem drugog stranog jezika - o tome se u obitelji priča "oduvijek" i kad dođe vrijeme, jednostavno se krene. Naravno, može se dogoditi da tako ne ispadne, ali to je drugo pitanje... Pokušati treba svakako.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj meda prvotno napisa Vidi poruku

Ok da želiš od njega da stekne glazbeno obrazovanje, ali što ako poželi neki treći instrument?
    Mojem su nakon glazbenog vrtića nudili kao opciju godinu dana blok-flaute, da smo pristali na to, glazbeno obrazovanje bi mu završilo prije nego što je i počelo. Jer on blok-flautu jednostavno nije htio svirati. Ne znam iz kojeg razloga, ali bio je decidiran u odluci.

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Ok da želiš od njega da stekne glazbeno obrazovanje, ali što ako poželi neki treći instrument?
    Mojem su nakon glazbenog vrtića nudili kao opciju godinu dana blok-flaute, da smo pristali na to, glazbeno obrazovanje bi mu završilo prije nego što je i počelo. Jer on blok-flautu jednostavno nije htio svirati. Ne znam iz kojeg razloga, ali bio je decidiran u odluci.
    ma krivo sam se izrazila, ne pitam ga jel zeli glazbenu ili ne, to sam mislila reci. kod izbora instrumenata dopustam varijacijena temu kod ekstremnih slucajeva, ali mislim da vecina djece nema ekstremnu odbojnost ili privlacnost prema nekom instrumentu, nego je njihov izbor pod utjecajem nekog trenda ili vrsnjaka ili neceg treceg, ne previse relevantnog

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

i moja se sramila,
    a što se pjesmice tiče, ja sam kod prijave pitala "tetu" šta da pjeva
    da li jednostavno ili složeno a ona mi je rekla neka pjeva nešto jednostavno kao Bratec Martin,
    ja shvatila ozbiljno i "naredila" maloj da pjeva "Bratec Martin".
    Prošla je na violini, tako da je i Bratec Martin dovoljan, odnosno, kao što "teta" reće, na tim
    se najjednostavnijim pjesmicama "najbolje vidi", a i možda će ti dijete biti opuštenije kad pjeva nešto
    manje zahtjevno.
    Ionako kasnije mora ponavljati zadane tonove i tu će pokazati što može
    Posljednje uređivanje od krojachica : 05.06.2013. at 11:38

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ovo prethodno sam odgovrala NanoiBebi

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

držite svi fige, pliiz.

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    držite svi fige, pliiz.
    Držimo!

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Freja prvotno napisa Vidi poruku
    Držimo!
    XXX

I vama i svima ostalima! Sretno!

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

I mi smo danas popodne na audiciji, držite nam fige da prođemo. Plan je za violinu, violu ili harmoniku.
    Posljednje uređivanje od zibba : 05.06.2013. at 13:52

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Nano, kak' je prošlo???

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne znamo još. Tak me frka

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Jeste li bili u Bersi? Držim fige.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

a hebemmumiša

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Šteta...

Jeste li razmišljali o alternativnom rješenju? Kod nas ima u Kulturnom centru tečaj gitare, tečaj klavijatura i slično... Sinov kolega već je na četvrtom stupnju gitare i uredno mu to ide. Dijete uči svirati, a to je puno manja obveza od kompletne glazbene škole. S druge strane, možda jedna godina tako nečega pomogne da dijete na godinu upadne u redovnu glazbenu školu. Baš takvu situaciju imao je mali susjed - nakon godine dana tečaja gitare u kulturnom centru upisao se na gudače u redovnoj glazbenoj školi i sad je drugi ili treći razred.

Imaš te programe za učenje instrumenta u većini kulturnih centara.

Ovo je naš: http://www.kcp.hr/radionice_tecaji.asp?id=36

Ovo je Novi Zagreb: http://www.czk-novi-zagreb.hr/hr/tecajevi/raspored/

Ovdje je popis svih kulturnih centara pa si nađi najbliži: http://www.centrikulture.com/centri
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 06.06.2013. at 08:52

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

baš mi je žao Nano.
    A jel može izabrati neki drugi instrument ? Kod nas za one koji prođu prijemni ima još desetak mjesta na manje traženim instrumentima .

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Evo copy/pastam za Zaprešić:

Glazbena škola u Zaprešiću imat će prijemne ispite za upis u 1r. u srijedu 12.06., 17-20h.

Da bi dijete moglo pristupiti prijemnom ispitu potrebno ga je prijaviti za isti na tel. 01 2399 181, 10-12h, do 11.06.

Djeca koja sada završavaju 2.o. i ona koja završavaju 1.o. (zrelost je bitna) su idealni kandidati za prijemni.

Pa ako imate dijete te dobi, primjećujete da ima smisla za glazbu, već pokazuje interes za sviranje nekog instrumenta,te živite u Zaprešiću ili blizu Zaprešića, prijavite se za prijemni.

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Baš mi je žao. Ako to žarko želi, nemojte odustati - ima drugih rješenja. od ovog što kaže Peterlin, preko privatnih (doduše skupljih škola) do privatnih satova.

A baš sam se nadala da ćemo se viđati.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Nano, ja bih pričekala da prođu upisi i išla ravnatelju
    onako ljudski i roditeljski
    i zamolila da djetetu daju šansu (meće odmoći ako napomeneš da je odlikašica u školi)
    pa reci, ako ne bude išlo, maknut ćemo se
    pa onda neka Beba trudom pokaže je li joj doista stalo

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma u tome i je problem - mislim da se ona dovoljno ne trudi. Iako stalno priča da želi svirati. no, vidjeti ćemo. Ako baš stvarno želi naučiti svirati i naučiti će. Ali istina je da je njeno ponašanje oko GŠ malo kontradiktorno

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ma u tome i je problem - mislim da se ona dovoljno ne trudi. Iako stalno priča da želi svirati. no, vidjeti ćemo. Ako baš stvarno želi naučiti svirati i naučiti će. Ali istina je da je njeno ponašanje oko GŠ malo kontradiktorno
    Ako je odlikašica i u osnovnoj školi joj sve ide lagano, možda je stekla dojam da se tako može i u glazbenoj.... (zato je za moju djecu glazbena bila mjesto gdje su napokon stekli radne navike).

Nema veze - smislit ćete nešto.

Poslušaj što apricot kaže ako je dijete zainteresirano. Smislit ćete već nešto.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ne kužim kako se ne trudi, pa tek je išla na prijemni.
    U Elly Bašić nema prijemnog, samo je pitanje na koji bi instrument mogla upasti ako nije išla u pripremni.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nisam skužila ovo, ona ide privatno pa se ne trudi ? ili ima doma instrument pa bi mogla sama probati svirati ?

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Hoćeš da pitam danas možete li doći ja javni sat (tj. ispit) u subotu? Da malo to vidi "iznutra"? Možda ju i prođe volja
    Šalu na stranu, sad je možda kasno za ovu godinu, ali ako to stvarno želi, neće biti kasno ni sljedeće godine. Ali onda se možda treba malo bolje pripremiti.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ima gitaru doma, pa onda malo vježba s tatom, a i išla je kod jedne profesorice. Sam instrument joj donekle ide, ali valjda ono ostalo ne. Niti ja nisam sigurna da bi ona bila za GŠ - ono kaj me muči je njena želja. I uopće ne znam otkuda dolazi , a nije od danas već je počela prije 3 godine. I prošle godine nije pokazivala da joj je teško palo kaj nije upala (za razliku od frendičinog malog koji je bio sav u suzama). sada moram vidjeti kakva će biti reakcija

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni je prijemni bio smiješan. Prvo smo čekali sat vremena. Cijelo to vrijeme me je lupkao po ruci zbog treme. Nikako nije mogao odluciti što će pjevati i onda u napadaju treme otpjeva "Plovi barka". Mislim, odlično on to pjeva, al naravno da su mu rekli da opjeva nešto dječje, što je njega stiltalo, jer mu je to i bio problem, on zna sve pjesmice od vrtića do trećeg razreda osnovne, samo se ne moze odluciti koju bi otpjevao.
    Na kraju je otpjevao. Onda izjava da bi on violončelo, zato jer nema udaraljki. Nadam se da nam to nisu uzeli za zlo.
    Još ne znam hoći li proći, još čekam rezultate, ako ne prođe dogovorili smo se da ćemo ga upisati u predškolu, pa može nagodinu ponovo na prijemni.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    U Elly Bašić nema prijemnog, samo je pitanje na koji bi instrument mogla upasti ako nije išla u pripremni.
    Mogla bi upasti zapravo na bilo što što nisu klavir ili gitara (koliko sam zaključila od prošle godine). Ali i njihove predbilježbe su već prošle (prije 2 tjedna).
    Iskreno, pratim malo rezultate tih prijemnih ispita, i šokiralo me kako puno djece ostaje ispod crte Stvarno šteta. Jesu li tako strogi kriteriji na prijemnim ispitima, ili nema mjesta u školama?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Iskreno, pratim malo rezultate tih prijemnih ispita, i šokiralo me kako puno djece ostaje ispod crte Stvarno šteta. Jesu li tako strogi kriteriji na prijemnim ispitima, ili nema mjesta u školama?
    što se tiče kriterija ne znam no kod nas ima puno djece koja su prošla prijemni no nema mjesta za upis, ove godine 28, ponuđeno im je 12 mjesta na manje traženim instrumentima
    Posljednje uređivanje od larmama : 06.06.2013. at 10:27

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

inače kod nas u osnovnoj školi puno djece ide na gitaru, tečaj se održava u školi. Ne znam koja je škola u pitanju no sigurno tečajeve održava i na drugim lokacijama. Ako ti treba mogu se raspitati jer idu djeca čije roditelje znam. Znam da imaju tamni plakat i u nazivu nešto tipa moderna.
    Posljednje uređivanje od larmama : 06.06.2013. at 10:32

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Gledajući listu u našoj školi, ja bih rekla da je samo stvar kapaciteta škole i kvota za upis, jer se s različitim brojem bodova upada ili ne upada na pojedini instrument. Čini se da je mjesta puno manje nego zainteresiranih i da je to ključan problem zašto mnogi ostaju ispod crte. Šteta da je tako, jer ovako glazbene škole ispadaju samo za potencijalno najtalentiranije. A ja sam sigurna da kod neke djece rad može nadmašiti talent (Moj je talentiran, ali užasno lijen za vježbanje - upao je bez problema, no tko zna hoće li ustrajati i završiti. Neko drugo dijete je možda dobilo par bodova manje na audiciji i nije se upisalo, a bilo bi motiviranije i discipliniranije od mojeg "lumena" i bez problema završilo glazbenu. Kvote su uvijek zeznuti kriterij.)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nano, imaš prijemne ovaj mjesec i u Ivana Zajca. Od moje prijateljice maleni ide na violinu u Gajnice, a sjedište škole je u Ilici.

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Mi smo jučer bili u VG na audiciji, prvo su pisali nekakav kratki testić, zatim smo čekali pred vratima i ulazili jedan po jedan. Unutra je morala otpjevati pjesmicu, ponavljati sa na na na on što ispitivačica odsvira, okrenutih leđa ispitivačici ponavljati otpljeskane taktove. Meni se čini da je ona to super odradila. Rezultati tek 14.06.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Gledajući listu u našoj školi, ja bih rekla da je samo stvar kapaciteta škole i kvota za upis, jer se s različitim brojem bodova upada ili ne upada na pojedini instrument. Čini se da je mjesta puno manje nego zainteresiranih i da je to ključan problem zašto mnogi ostaju ispod crte. Šteta da je tako, jer ovako glazbene škole ispadaju samo za potencijalno najtalentiranije. A ja sam sigurna da kod neke djece rad može nadmašiti talent (Moj je talentiran, ali užasno lijen za vježbanje - upao je bez problema, no tko zna hoće li ustrajati i završiti. Neko drugo dijete je možda dobilo par bodova manje na audiciji i nije se upisalo, a bilo bi motiviranije i discipliniranije od mojeg "lumena" i bez problema završilo glazbenu. Kvote su uvijek zeznuti kriterij.)
    Meni se čini da je problem to što ljudi (ne znam da li se to odnosi na djecu ili roditelje) tvrdoglavo ustraju u tome da dijete treba učiti neki instrument na kojem je gužva - klavir ili gitaru... Mislim, razumijem ja to ako imaš doma instrument.

U našoj školi obično ima mjesta na deficitarnim instrumentima i profesori se trude privući nove učenike. Što ne bi dijete učilo svirati štajaznam klarinet - u našoj školi je sjajan mladi profesor. Ali treba prije otići, razgovarati, pitati i vidjeti što se nudi. Moj sin je ronio suze zato što ga nisu primili na klavir, a sad mu je super na harmonici. Tugovao je do prvog natjecanja . Da mu nisu predložili harmoniku, birali bi neki drugi instrument - nešto bi se već našlo. Neki dan sam otkrila da može odsvirati svoje ispitne kompozicije i na klavijaturi (klaviru ili sintiću) s dvije ruke - pojma nisam imala da to može. Naravno, nije to kao kad učiš svirati klavir, ali nisi nepismen i snađeš se. Isto tako, iz moje generacije većina klavirista snalazili su se i na harmonikama pa smo se zajedno zafrkavali kako smo znali i umjeli. Bitno da se nešto svira...

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj larmama prvotno napisa Vidi poruku
    Nano, imaš prijemne ovaj mjesec i u Ivana Zajca. Od moje prijateljice maleni ide na violinu u Gajnice, a sjedište škole je u Ilici.
    znam, ali fakat više nisam pametna bi li joj rekla.
    fakat smo pokušali sve i ne ide.

I baš se grozno osjećam, kaj me tek čeka do upisa na faks

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Meni se čini da je problem to što ljudi (ne znam da li se to odnosi na djecu ili roditelje) tvrdoglavo ustraju u tome da dijete treba učiti neki instrument na kojem je gužva - klavir ili gitaru... Mislim, razumijem ja to ako imaš doma instrument.
    Ima istine i u tome.
    Kad sam upisivala A. u glazbenu (on je išao u predškolski, pa je upis bio samo formalnost, ali trebalo se pojaviti), kolona ljudi koji su čekali bila je ogromna - i svi su bili za klavir ili gitaru. Kad su pozvali za ostale instrumente na druga vrata, nismo više čekali ništa.
    A opet, ja sam svojeg više puta diskretno pitala želi li svirati klavir, pa neće ni čuti Valjda baš zato što ga ima doma, pa mu je previše običan i doživljava ga kao komad namještaja, ne znam?
    Što se tiče talenta, on se može i kasnije iskazati. Da je A. svojedobno morao na prijemni, nisam sigurna kako bi prošao (strah, trema, itd). A nakon 2 godine učenja sam sigurna da već sad ima bolji sluh od mene - razvio se vježbanjem.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Vid nije isao u predškolski. Iskreno, nadam se da ću vozikanje do glazbene škole smanjiti za jednu godinu ako se direkt upiše u prvi razred.
    Malo će mi biti komplicirano isfurat Lovrina 2-3 termina i Vidova 2-3 termina.

Inace sva djeca koja su jučer čekala na prijemni, a koje sam ja pitala koji bi instrument su rekli klavir. Pitala sam recimo trećinu.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Proooošaaaoooooooooooooooo!

Idem napravit kasicu prasicu!

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bravo.

Da se mene pita, dijete ne bi niti išlo u GŠ. Ona je navalila na gitaru.

Mislim da je ipak malo manja gužva ove godine, jer sada za bodove treba završena cijela GŠ. Mnoge roditelje sam otvoreno čula da kažu kako upisuju djecu zbog tih bodova.

Morati ćemo naći neku drugu zanimaciju, a ako fakat bude htjela naučiti svirati gitaru naučiti će valjda dovoljno sebi za gušt

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

bravo.

Da se mene pita, dijete ne bi niti išlo u GŠ. Ona je navalila na gitaru.

Mislim da je ipak malo manja gužva ove godine, jer sada za bodove treba završena cijela GŠ. Mnoge roditelje sam otvoreno čula da kažu kako upisuju djecu zbog tih bodova.

Morati ćemo naći neku drugu zanimaciju, a ako fakat bude htjela naučiti svirati gitaru naučiti će valjda dovoljno sebi za gušt
    Mhm... sad ću zločesto offtopičariti: kaj nije onda pametnije da se prije upisa u srednju školu roditelji lijepo razvedu, dijete dobije hrpu bodova, a roditelji se poslije upisa se mogu natrag vjenčati. Mislim da samo treba imati neku lovu za razvod. Uffff.... Možda sam sad dala nekome idiotsku ideju, pa nek moderator briše ako je komentar previše neprikladan. Iskreno, ne znam kako se sad to boduje, htjela sam samo reći da je meni to prilično neprimjeren razlog za upis u gš.

Pa dijete se u glazbenu školu upisuje zato jer to želi, zato jer se na taj način bavi nečim plemenitim i lijepim, zato jer se na taj način stječe i širi opća kultura, zato jer to nekima danas-sutra može biti i odabir zanimanja i posao, a bodovi su dobrodošli, ali nikako razlog za upis... Tja, svašta....
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 06.06.2013. at 12:26

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Proooošaaaoooooooooooooooo!

Idem napravit kasicu prasicu!
    Čestitam!

Kad budete dobivali termine za nastavu instrumenta, probaj dogovoriti tako da ne moraš voziti svakog posebno. Kod nas često idu ljudima na ruku.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Čestitam!

Kad budete dobivali termine za nastavu instrumenta, probaj dogovoriti tako da ne moraš voziti svakog posebno. Kod nas često idu ljudima na ruku.
    inspirirala si me za jedno controlfreak pitanje:
    jedno dijete sam upravo upisala a drugo bi, ako bog da za 2-3 godine.
    jel imalo izgledno da uspijemo izdogovarat da im se termini nastave instrumenata poklapaju?
    (sad će me popljuvat cure koje rade u skolama)

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj krojachica prvotno napisa Vidi poruku
    jel imalo izgledno da uspijemo izdogovarat da im se termini nastave instrumenata poklapaju?
    Ovako - moraš doći PRVA ili čak i prije kad se raspodjeljuju termini. To ne znači da će i uspjeti, ali ima više šansi. Ali moraš imati "ulazne podatke" tj. raspored osnovne škole. Naša poznanica ima dvoje djece na dva različita instrumenta u dvije različite generacije, uspjeli su nekako skrpati da nema previše vožnje jer viđam brata i sestru da dolaze zajedno. To ne mora vrijediti za svaku školsku godinu. Ovisi kad imaju solfeggio, kakav je raspored u osnovnoj školi i kakav raspored imaju različiti profesori u glazbenoj školi, znači - kako ti padne grah, jer profesori instrumenta imaju učenike različitih generacija i to je u pravilu dosta zaguljeno, ali gdje je volje - često se nađe i prihvatljivo rješenje.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj krojachica prvotno napisa Vidi poruku
    Izgledno jest, a hoće li biti moguće u praksi, ovisi o puno toga.
    Po moj iskustvu, najvažnije je uloviti odgovarajući termin za solfeggio (obično bude 2 ili više razreda solfeggia u jednoj generaciji, pa biraš koji ti termin paše, ali treba doći na vrijeme), a onda se nastava instrumenta pokuša nekako vezati uz solfeggio ili kako već možete dolaziti.

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

OK, a gdje ste se to upisivali da se odmah znaju rezultati, kod nas u VG se čeka cca 10 dana da vidimo tko je upao.

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

U Bersi su rezultati drugi dan rano ujutro.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

U Bersi su rezultati drugi dan rano ujutro.
    Ja se više ne sjećam točno, ali mislim da su i u Balokoviću bili rezultati (popis) drugi dan ujutro.

Preliminarno su nam rekli odmah da s velikom vjerojatnošću možemo računati na prolaz i predložili odabir instrumenta.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

n.grace, hvala
    prvo se moramo upisati, pa vidjeti hoće li to uopće ići, pa onda razmišljati o akceleraciji

peterlin, ne ide se radi bodova
    bar mi ne idemo
    da su bi bodovi jedini razlog "natjerala" bih malu lani ili još preklani
    pokušati ćemo jer ona sada želi
    i jer mislim da glazbena oplemeni dijete
    ali žao mi je, ako se već uloži toliki trud, a glazbena to je, da ostane bez bodova

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •