Stranica 32 od 40 PrviPrvi ... 223031323334 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,551 do 1,600 od 2014

Tema: glazbena škola?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

bersa - prijave 4-7.6.
    audicija - 8.6

Mo odlučila da bi ona glazbenu. Ona će u rujnu u četvrti razred. JA nisam baš uvjerena u prolaz, ali neka proba.

Što ima od škola u novom zagrebu osim trnskog i travnog?

Ja nemam vremena nju voditi X puta tjedno na drugi kraj grada

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    bersa - prijave 4-7.6.
    audicija - 8.6

Mo odlučila da bi ona glazbenu. Ona će u rujnu u četvrti razred. JA nisam baš uvjerena u prolaz, ali neka proba.

Što ima od škola u novom zagrebu osim trnskog i travnog?

Ja nemam vremena nju voditi X puta tjedno na drugi kraj grada
    Zapruđe. Sretno ! I za prolaz, i za ustrajnost - moja je bila prošla u Travnome (Pruđe propustili termin), ali je želja prošla. I to je 2x tjedno (minimalno, ako se dobro skombinira instrument i solfeggio), a kasnije kad dođe zbor mislim 3 ili 4, to je prava obaveza, mora bit praćena ljubavlju i željom.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 09.05.2018. at 15:54

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mogu li ja prijaviti dijete u nekoliko škola?

Kako da saznam kakav će biti okviran raspored? O rasporedu mi ovisi izbor škole.
    Instrumente je zapela gitarru, ali ja sam joj objasnila da možda ju ne prime ni na gitaru ni na klavir pa ima opciju i flautu i klarinet ...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    Mogu li ja prijaviti dijete u nekoliko škola?

Kako da saznam kakav će biti okviran raspored? O rasporedu mi ovisi izbor škole.
    Instrumente je zapela gitarru, ali ja sam joj objasnila da možda ju ne prime ni na gitaru ni na klavir pa ima opciju i flautu i klarinet ...
    Mislim da možeš prijaviti, to znači više audicija. Na audicijama obično pjevaju nešto i udaraju ritam, tko zna svirati pitaju ga da svira - moja je nešto znala, ali nakon pjevanja i ritma nisu ništa više dalje pitali.

Mislim da ne možeš unaprijed saznati raspored - pokušaj nazvati i pitati. Okvirni raspored ti je solfeggio 2x tjedno u turnusu suprotnom od škole i instrument, koji se obično može dogovoriti da je samo 1x tjedno, tj. da se odrade 2 sata zajedno - ali za to moraš razgovarati s profesorom instrumenta, tj. mora već biti primljena na taj i taj instrument.

Gitara i klavir su najpopularniji, s najoštrijom konkurencijom. Ako je baš-baš za jedan određeni instrument, možda ti se isplati ostati na listi čekanja u nekoj školi, ne znam... moja je upisala gitaru, bila prva, odustala nakon mjesec dana - nadam se da je upao netko tko je bio ispod.

Sretno!
    Posljednje uređivanje od ina33 : 21.05.2018. at 13:04

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da ne možeš unaprijed saznati raspored - pokušaj nazvati i pitati. Okvirni raspored ti je solfeggio 2x tjedno u turnusu suprotnom od škole i instrument, koji se obično može dogovoriti da je samo 1x tjedno, tj. da se odrade 2 sata zajedno - ali za to moraš razgovarati s profesorom instrumenta, tj. mora već biti primljena na taj i taj instrument.
    Raspored unaprijed nije moguće saznati - ovisi o puno faktora. Koji prof solfeggia će imati prve razrede, kod kojeg prof instrumenta će dospjeti, pa hoće li ta dva nastavnika biti u istom turnusu ili različitom - o tome ovisi hoće li biti moguće povezati solfeggio s nastavom instrumenta u iste dane (pa, ako imate sreće, ima glazbenu 2× tjedno po dva sata) ili ne (ako nemate sreće, pa ima glazbenu 4× tjedno po jedan sat). Koliko sam primijetila, za prvašiće obično stavljaju solfeggio u takve termine da ih roditelji mogu dovoditi (obično od 17 h nadalje), ali to isto ovisi o školi.

Što se tiče ovog što ina predlaže, da se instrument dogovori za blok-sat jednom tjedno, to baš i nije preporučljivo za djecu-početnike. Pisali smo već o tome na ovoj temi. Možda za starije (iako ni za njih nije baš dobro), ali za prvašića to nikad ne bih preporučila.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Niti nastavnici pojedinih instrumenata znaju s kojim ce nastavnicima solfeggia biti u turnusu, niti sami nastavnici solfeggia znaju hoce li imati 1.r.
    Posljednje uređivanje od čokolada : 21.05.2018. at 13:54

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Moje iskustvo: teško je GŠ uklopit u život ako dijete baš nema strast za to i nije 100% sigurno da to želi i ako se svi skupa ne mogu žrtvovat i izbacit druge stvari a konto toga - ozbiljniji sport i GŠ gotovo pa nemoguće iskombinirat.

BTW, nudim na poklon (treba samo doći po to):

Pedalicu za gitaru, stalak za note i knjigu početnicu
    (zaboravila kako se zove - neka koja se kopirava, a za koju nam je profa iz gitare rekao da nek' kontaktiramo autora ili da fotokopiramo u roku od 45 min)... meni je to drugi svijet od mog digitalnog.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 21.05.2018. at 14:04

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Moje iskustvo: teško je GŠ uklopit u život ako dijete baš nema strast za to i nije 100% sigurno da to želi i ako se svi skupa ne mogu žrtvovat i izbacit druge stvari a konto toga - ozbiljniji sport i GŠ gotovo pa nemoguće iskombinirat.

BTW, nudim na poklon (treba samo doći po to):

Pedalicu za gitaru, stalak za note i knjigu početnicu
    (zaboravila kako se zove - neka koja se kopirava, a za koju nam je profa iz gitare rekao da nek' kontaktiramo autora ili da fotokopiramo u roku od 45 min)... meni je to drugi svijet od mog digitalnog.
    aj pričekaj da prođemo audicije ) moja nadobudno prijavljuje gitaru i klavir

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

.
    ma može se uklopiti sve, samo da treba veliki angažman cijele obitelji, to je istina
    i treba bar malo voljeti
    ne treba neka velika strast

rossa, a gdje će ti mala vježbati klavir?
    po meni je gitara bolja
    a možda i najjeftiniji instrument
    i nemoj ni dvojiti
    ako dijete želi, neka ode
    i moja V je upisala tek u 4. razredu
    sadašnje iskustvo je da bi bilo puno bolje da je upisala ranije, idealno u 2. oš (čak prvi, ali to rijetki upisuju)
    pa da čak može u 8. oš probati prvi srednje gš
    V je u 4. razredu paralelno vozila i glazbenu i anu maletić
    ana maletić je bila prvi izbor, gitara joj je "puhnula"
    na kraju joj se gitara puno više dopala, u plesnoj se nije našla ni sa djecom ni sa razrednicom
    u 5. razredu je završila 2. i 3. glazbene i stigla generaciju
    uz to je išla na košarku i u zekaem
    ništa od toga nije previše zahtjevno za nju bilo
    ali za nas da
    tada je MM bio bez posla i koliko god nam je to bio jako težak period i financijski i psihički
    da je on radio, V ne bi mogla sve to
    jer on je praktički bio taksist
    sad završava glazbenu
    i to relativno uspješno, a nije se baš oznojila
    više sam ja glasnice poderala tjerajući je da vježba
    (toliko o strasti)

daj djetetu da proba
    Posljednje uređivanje od aleksandra70vanja : 21.05.2018. at 16:15

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku

rossa, a gdje će ti mala vježbati klavir?
    kod tate. ima kvadrata ))

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

A kolika je navala po vama za violinu? Moje dijete ide na audiciju u GŠ Ivana Zajca u Susedgradu i želi samo violinu (eventualno dolazi u obzi violončelo).

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj yin&yang prvotno napisa Vidi poruku
    A kolika je navala po vama za violinu? Moje dijete ide na audiciju u GŠ Ivana Zajca u Susedgradu i želi samo violinu (eventualno dolazi u obzi violončelo).
    Meni se čini da je najveća navala na gitaru i klavir, a onda su na drugom mjestu po popularnosti violina i flauta. A kolika je gužva u konkretnoj školi i na pojedinim lokacijama neke škole, to varira od godine do godine.
    Inače, kad je riječ o gudačima, na violončelu se brže nego na violini dobije slušljiv ton i ranije počnu svirati "prave pjesmice"

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Meni se čini da je najveća navala na gitaru i klavir, a onda su na drugom mjestu po popularnosti violina i flauta. A kolika je gužva u konkretnoj školi i na pojedinim lokacijama neke škole, to varira od godine do godine.
    Inače, kad je riječ o gudačima, na violončelu se brže nego na violini dobije slušljiv ton i ranije počnu svirati "prave pjesmice"
    Ma da? Onda da navijam za violončelo Ja sluha nemam, ne znam ništa o instrumentima i nemam pojma ni ima li ona sluha teško mi je to procijeniti. Ok pjeva, ali ništa sada vau, i to je sve što ja "čujem"

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

teško mi je to procijeniti. Ok pjeva, ali ništa sada vau, i to je sve što ja "čujem"
    Roditelju je to teško procijeniti. Ja sam za svojeg u predškolskoj dobi bila uvjerena da nema sluha onda je išao u glazbeni vrtić dvije godine pa je tamo propjevao, ali opet nije bio ništa posebno. Nakon godinu dana sviranja shvatila sam da ima apsolutni sluh koji uopće ne bi došao do izražaja da nije počeo svirati, možda bi i izgubio tu sposobnost.
    Znam da je negdje u 3. razredu rekao da ga profa iz solfeggia koristi za intonaciju, ako zaboravi ključ od klavira

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Znam da je negdje u 3. razredu rekao da ga profa iz solfeggia koristi za intonaciju, ako zaboravi ključ od klavira

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

odite jos negdje jer u taj područni odjel dodje više od 100 djece na svega 2 mjesta po instrumentu.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    odite jos negdje jer u taj područni odjel dodje više od 100 djece na svega 2 mjesta po instrumentu.
    Razmišljala sam o tome. Još nam najbliže ispada područna škola u Zaprešiću. Ali iskreno nisam sigurna da si to želim, da je sljedećih xy godina moram voziti 2-4 puta tjedno u Zaprešić ili bilo gdje drugdje. Jako mi je važno da ona sama pješke može ići u glazbenu školu. Inače će nam ta glazbena jako narušiti kvalitetu života.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

koliko sam čula, za violinu traže praktički "apsolutni" sluh

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Čula sam da je za violinu važan jako dobar sluh. A probat će, pa kako bude, ako ima sluha, ima, a ako nema, što joj ja mogu

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ma ne treba imati apsolutni sluh.
    Dobar sluh je poželjan za sve gudače ali sluh se i jako razvije vježbanjem.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ma ne treba imati apsolutni sluh.
    Dobar sluh je poželjan za sve gudače ali sluh se i jako razvije vježbanjem.
    Slažem se i mislim da je vise pitanje navale na pojedini instrument, a ne kvalitete sluha. Moja je bez problema upala na violinu a nema tako dobra sluh.
    Posljednje uređivanje od larmama : 22.05.2018. at 10:43

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Ok. Hvala. A vidit ćemo kako će biti. Prošle godine su koliko vidim upisali 7 djece na violinu i još toliko na violončelo. Na ove druge instrumente isto tako nekako, možda i 10tak djece.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni tako rekli
    da samo najbolji sluhisti mogu proć na violinu
    tako da nismo ni pokušavali

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

zna li netko koji su instrumenti u zajcu u zapruđu? radoznala baba ne može dočekat sutra za zvati i pitati

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

zna li netko koji su instrumenti u zajcu u zapruđu? radoznala baba ne može dočekat sutra za zvati i pitati
    Znam samo da klarineta nema. Moja je zbog toga na kraju zavrsila u V. Lisinskog.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ziher gitara, klavir i violina.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Znaš li možda kakva je situacija u Zaprešiću? To je GŠ Zlatka Balokovića, područni odjel Zaprešić.
    Posljednje uređivanje od yin&yang : 22.05.2018. at 09:56

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ne znam, ali mozes nazvati Balokovic pa pitati koliko ih primaju.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

A škola kod cankarice?

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

To je Zajc

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

prijavljena u Zajc. Još Bersa.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nekako mislim da to možda ipak nije za nas i da je ipak samo za odabrane ...
    Ona želi, ali uz ove vaše komentare nisam sigurna da ćemo mi to moći izvesti i da ćemo morati odustati ...
    I sve više me frustrira to što ne možeš znati neke stvari unaprijed.

Evo Pavla Markovca ima prijemni 29. i 30. 5. i upis 6.6. Ostale škole imaju audicije oko 10.6. i onda upise...
    Ja bih da ona ide bliže kući, ali ako ne prođe audiciju onda ćemo propustiti upis u ovoj prvoj (tamo je u predškolskom pa se nadamo da bi mogla proći).

Sljedeća stavka je instrument... Ne možemi nitko reći hoće li sigurno biti mogućnosti posudbe. Ako nemaju dovoljno komada za posuditi, znači da moram kupiti. Gitaru, ili flautu ili klarinet još ajde... to je oko 3000-4000kn, ali violončelo ne mogu sada ... a da ne pričam o klaviru ...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku

Sljedeća stavka je instrument... Ne možemi nitko reći hoće li sigurno biti mogućnosti posudbe. Ako nemaju dovoljno komada za posuditi, znači da moram kupiti. Gitaru, ili flautu ili klarinet još ajde... to je oko 3000-4000kn, ali violončelo ne mogu sada ... a da ne pričam o klaviru ...
    Ali škola u pravilu ima dovoljan broj instrumenata za posudbu - zbilja nisam čula da je itko kupovao instrument odmah na početku jer ga nije mogao dobiti u školi (osim klavira - to je druga priča, ali i to se da riješiti).
    Koji su vam instrumenti u igri?
    Moje mišljenje je da treba dati djetetu bar da proba, da krene, pogotovo ako sad ima volje. Najlakše se kasnije ispisati. I meni se mnogo toga činilo u početku neizvedivim, pa se ipak gura, godinu za godinu, i ispade da organizacija i nije tako teška kako se isprva čini. Istina, dosta dugo smo ga morali voziti na drugi kraj grada, ali sad je napokon dovoljno velik da može sam i s kutijom od 10 kg na leđima u tramvaj da je izabrao manji instrument, krenuo bi sam vjerojatno i ranije.

I da, i mene jako frustrira što se ne može znati raspored unaprijed, ali višegodišnje iskustvo u sklapanju rasporeda i aktivnosti pokazalo je da se sve uvijek nekako posloži. Treba malo biti i optimist

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pokušat ćemo, ali ...

(Btw. s jednim djetetom je organizacija lakša, ali kad obadva roditelja rade i s troje djece ili više malo je teža organizacija ... prvo je ove godine odustalo jer se nismo mogli uskladiti; drugo ima treninge tri puta tjedno i vikendom utakmice; treće je imalo za sada dva puta glazbenu ... i na kraju ispada da je bolje u ime pravednosti da nitko ne ide na ništa jer odabranih aktivnosti nema u naselju ili okolnim naseljima...)

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Mene je isto strah te organizacije. I sada bez te glazbene škole cijeli tjedan samo razvozim na razne aktivnosti i baš sam zasićena time. Umorna sam stalno, preko tjedna uopće nismo doma, cijelo popodne savki dan nešto. Kako još uklopiti glazbenu školu u to? A sada kreće u 3. razred i više neće imati boravak, te će joj škola biti u međusmjeni.

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Žene, odaberite onoliko slob.aktivnosti koliko možete odraditi bez da puknete. Nije svejedno imate li jedno, dvoje ili troje djece.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Žene, odaberite onoliko slob.aktivnosti koliko možete odraditi bez da puknete. Nije svejedno imate li jedno, dvoje ili troje djece.
    Jedna aktivnost po djetetu i već je katastrofa ...

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Ma slažem se ja s tobom, ali kada dijete ima toliko želja i ne želi odustati od ničega, a meni žao da joj to ne omogućim

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

mišljenja sam da je jedna aktivnost po djetetu (2-3x tjedno) dosta i previše.

Da imam troje ili više, bome bi bilo po pravednosti ili nitko ili svatko al bi birali nešto što nam je u blizini ili to ili ništa.

Pa stvarno je previše to u što se mi roditelji pretvaramo - razvozače djece i pritom zapravo uopće ne stignemo uživat u samoj djeci od ludog tempa.

Kod nas osim djece treniram i ja 3x tj i muž ima svoje treninge. Sva sreća pa se moja aktivnost može vrlo često uklopit u terminu treninga jednog djeteta pa u isto vrijeme odradimo. Baš se veselim što sinu sad prestaju treninzi, pauza do rujna jupi jeee

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja mogu pisati o glazbenoj iz perspektive majke cetvero djece, od kojih 2 ide ( tj. islo je) u gl. skolu udaljenu 25 km od mjesta stanovanja. Raspored ovisi o tome jesu li prof instrumenta i prof solf u istoj smjeni. Ako nisu, a nasi nikad nisu bili, to znaci 4 dolaska tjedno. Ali to nije sve. Moji su jos trebali i na zbor/orkestar. U jednoj smjeni, tj. tjednu prosle godine sam ih vozila 6 puta u gl. U dugoj smjeni 4 puta.
    Na kraju sam zbog promjena u obiteljskoj dinamici morala ove skolske godine mladjeg ispisati. Znaci talentirano dijete koje i dalje zeli u glazbenu. Da, od potencijalne glazbene karijere nije ostalo nista. Ne, u skoli mi nitko nije mogao/htio izaci u susret.
    Na jesen se selimo pa cu ga opet upisat da zavrsi, ako bude htio.
    Najmladje dijete ide na sport u selu. Trener mi je krv pio da ju odvedemo na natjecanje. Jesmo. Jednom i necemo nikad vise. Jerbo je mala imala tremu pa je bila losa, pa ja sad cekam prvi susret s trenerom da mu objasnim da smo zavrsili s natjecanjima zauvijek bez obzira na to koliko ona moze. Taj 5 satni izlet me je kostao oko 350kn.
    Tako to izgleda s vise djece.
    Uber.
    Ne upisujte djecu u gl. skole u koje ih morate vi voditi/voziti svih 6 godina.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Hvala na ovome Ne vodim je definitivno na audiciju u školu u koju ne može sama pješke.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Hvala na ovome Ne vodim je definitivno na audiciju u školu u koju ne može sama pješke.
    I birajte instrument koji nije komplicirano nositi.

Mi smo svog ispisali. 5. razred, 4xtjedno nogomet (moramo ga voziti) i 4x tjedno glazbena (bez zbora), ja trudna, muz na terenu... nesto je moralo otpasti. On je odabrao da to bude glazbena.

O stresu kod sastavljanja rasporeda necu, posijedila sam dok nismo sve uspjeli nekako posloziti, tu mi je prof iz solfeggia izasao u susret da moze kasniti 10 min na jedan sat tjedno.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku
    I birajte instrument koji nije komplicirano nositi.
    Ovo je nama dosta zakompliciralo život... ali to sam znala u startu, jer je od 5. godine nabrajao instrumente koje želi svirati, bili su sve jedan veći od drugog
    Inače je vrlo brzo bio spreman sam ići tramvajem u glazbenu, ali baš zbog velikog i nespretnog instrumenta (a on je bio relativno sitne građe) smo ga radije vozili.
    Tek u zadnjih godinu dana je dovoljno narastao da mu nije problem ići sam tramvajem.
    Ali opet, popularni instrumenti tipa klavir i gitara ga nikad, ali nikad nisu interesirali, pa bi bilo potpuno kontraproduktivno da smo ga nagovarali na to. Jedno vrijeme je nešto malo koketirao s violinom, ali relativno brzo ga je prošlo.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Ne upisujte djecu u gl. skole u koje ih morate vi voditi/voziti svih 6 godina.
    . Ili ako imalo putujete, nemate super predvidljiv dnevni raspored. U svakom slučaju, GŠ je ozbiljna odluka, mene malo peče savjest što je uopće moja išla u to, nadam se da se netko upisao na njeno mjesto. To je toliko neuklopivo u naš život... da bih voljela da mi je netko to odmah nacrtao. Ma, vjerojatno i je, ali ja sam bila slijepa - stila ma ne može biti baš toliko puno vozikanja. S tim da još treba voditi računa i o tome - ako sam dobro čula - da su bolje (bolji profesori) GŠ u centru. Što pobija argument da je bez vozikanja moguće, ako živite na periferiji. Zapravo... meni bilo žao dijete izlagati strogosti i nekomunikativnosti tog jednog konkretnog profe, uz sve druge argumente da ona nije super talent, da mi pojma nemamo, da je bilo teško uklopivo itd. Ali, moja nije imala staminu niti želju toliku baš za tim, niti mi (i podrška je važna - ako roditelji imaju nekog pojma o glazbi i mogu malo pripomoć), to je prava istina.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 22.05.2018. at 16:49

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

marta,

kad vidim vas s više djece odmah pomislim kako je nama puno lakšeee, jedino što sam ja sa svojim treninzima ko naše treće dijete, samo što vozim samu sebe

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mislim da mi ne bi uspjeli bez bakine pomoći, a i mi smo dvoje na jednu. S time da je ona od petog razreda (od trećeg glazbene) išla i sama javnim prijevozom u muzičku. No nekad je imala takav termin da ne bi stigla zbog redovne škole pa bi baka uskočila s prijevozom, a ona bi ručala u autu. Uglavnom uskakali smo kad god smo mogli.
    A što se tiče ispisivanja da je i jednom rekla da se hoće ispisati odmah bi ju ispisali. No ona je voljela muzičku iako je daleko od nekog talenta bila. A mi uopće nemamo veze s muzičkom tako da nas je ona dok je bila manja kroz igru znala podučavati solfeggiu.

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

moja je od 3.r.muzičke (4.osnovne) išla sama, bus+tramvaj.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da i moja je imala kombinaciju busa i tramvaja

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

znam da je s više djece to jako teško izvedivo
    kod nas se bilo dvoje na jednu (mada je uglavnom bilo jedno na jedno, ja sam malo tu sudjelovala, tata je taxirao)
    i sve je bilo predodređeno njenim aktivnostima
    da, raspored je malo zeznut, ali sve se da
    mislm da unatoč svim poteškoćama ako dijete želi da je glazbena nešto što će mu svakako uljepšati i obogatiti život
    i tko god može trebao bi ići

(to kod mene već radi optimizam pamćenja, koliko sam živaca izgubila tjerajući je da vježba
    kad je neki dan došla da bi ona probala u srednju glazbenu
    rekla sam samo preko mog tijela u vrapču)

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

moj ide sam u glazbenu pješke, na 5 minuta mu je, ali to je i dalje velika obaveza. 5 puta tjedno ima nešto vezano uz glazbenu i svaki dan svira klavir. i vikendom i praznicima. ne svira samo kad smo na putu. tako da treba stvarno dobro razmisliti prie upisa. mi se ne bi mogli organizirati da on ne može ići sam.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •