Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2014

Tema: glazbena škola?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    A što bi, npr., da imaš dijete koje je totalno antisportski tip i ne želi se time baviti, a ti ipak inzistiraš?
    I ne bih nikada inzistirala na nekoj sportskoj aktivnosti po mojim zeljama, ostavljam djeci da biraju sto zele isprobat (dosad je bilo i plesa, odbojke (kcerka), kosarke, nogometa (sin), a sad su vec duze oboje u atletici čuda li...

Uopce nemam problem s tim da promijene aktivnost, dapace to smatram pozeljnim jer tek kad vise toga probas, shvatis sto je to sto te najvise zanima.

Ono sto mi je vazno je da zavole fizicki aktivnost/sport i da im ta navika ostanr za ostatak zivota.Ne nesto kroz sto ce protutnjat par godina i Bog te veselio bye bye.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 03.06.2022. at 21:21

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    I ne bih nikada inzistirala na nekoj sportskoj aktivnosti po mojim zeljama, ostavljam djeci da biraju sto zele isprobat (dosad je bilo i plesa, odbojke (kcerka), kosarke, nogometa (sin), a sad su vec duze oboje u atletici čuda li...
    Hehe, a što bi da se tako postaviš (što god želi, ali mora neki sport) i dijete izabere - šah! Znam takav primjer

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •