-
Što se tiče izbora instrumenta, tu mogu reći nešto iz položaja osobe koja nije birala instrument. I mi smo doma imali pijanino, kad su roditeljima sugerirali da me na nešto upišu, prirodno je bilo da me upišu na klavir, a ono najbitnije - ja za druge instrumente nisam ni znala. Odnosno, znala sam da postoje, ali nisam imala nikakvu predodžbu kako zvuče ni kako se sviraju. I tako sam završila na klaviru. Mene i dan-danas duboko muči što mi nikad nitko nije ponudio da biram između više instrumenata i što nisam imala mogućnosti sviranja drugog instrumenta tijekom školovanja. Pogotovo jer nisam imala idealne fizičke predispozicije za klavir, a to na prijemnom nije nitko skužio (imam vrlo mekane zglobove i slabe prste, pa mi je tehnika oduvijek štekala i brzo je postalo jasno da od mene neće biti bogznašto).
Ja bih voljela da Andrej ide u glazbenu školu, iz više razloga (a najbitnije je to što zbilja ima interesa za glazbu, bar kako sad stvari stoje), ali nadam se da će njemu biti omogućeno da izbliza vidi i čuje više instrumenata i da sudjeluje u izboru onog pravog.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma