Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2014

Tema: glazbena škola?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ma dajte, ne pretjerujte, pa djeca dolaze na produkcije obučena svakojako...
    istina, moja kći voli biti jako "skockana" za produkcije, ali bilo je djece i u trenirkama, pa nikome ništa...

flopice

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Forka prvotno napisa Vidi poruku
    ma dajte, ne pretjerujte, pa djeca dolaze na produkcije obučena svakojako...
    istina, moja kći voli biti jako "skockana" za produkcije, ali bilo je djece i u trenirkama, pa nikome ništa...
    Ja svojem za nastupe čuvam jedine hlače koje nemaju zakrpana koljena ili fleke od trave
    Ali odmah se ograđujem, za dečke je lakše, košulja i hlače i nema velike filozofije.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Ja svojem za nastupe čuvam jedine hlače koje nemaju zakrpana koljena ili fleke od trave
    Ali odmah se ograđujem, za dečke je lakše, košulja i hlače i nema velike filozofije.
    Isto tako i kod nas. Ne isplati se ulagati puno u tu svečanu odjeću jer djeca je jako brzo prerastu. Sviđa mi se ona ideja koju je apri napisala - suknja od pliša na gumu i gotovo!

Moj mlađi ima iste samterice već treću sezonu i sad su mu se toliko skratile (he he) da ćemo stvarno morati nabaviti nove.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •