Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2014

Tema: glazbena škola?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj meda prvotno napisa Vidi poruku
    ja bi rado da moje dijete ima glazbeno obrazovanje, ali mi se ne svida sto je to tako zahtjevno (vremenski). to sto se to zove skola, ne znaci da mora biti svaki dan u tjednu. i skola stranih jezika je isto skola, i skola plivanja itd. jako pomaze sto mi je glazbena preko ceste, pa barem nema razvazanja, ali me zivcira to sto si cijeli zivot moramo organizirat prema radnom vremenu raznoraznih skola, sportskih treninga itd.
    Za ovakvu djecu postoje tečajevi u svakom kulturnom centru (kod nas na Peščenici ima gitara i sintić, mislim da imaju i bubnjeve ali nisam sigurna). Za dijete koje želi znati svirati u društvu taman dovoljno! Glazbena škola je nešto drugo i definitivno nije u rangu tečaja. Postoji i privatno učenje instrumenta koje je daleko fleksibilnije od škole. Ipak, škola je nešto drugo - to je za one koji se kane ozbiljno s tim baviti (pogotovo srednja) i kojima će danas-sutra to biti kruh ili dopuniti kruh (moj stariji je rođeni tehničar i odlično će mu doći glazbeno obrazovanje ako se npr. bude bavio akustikom).

Slažem se da svako dijete ne bi trebalo opterećivati time. Treba imati mjere.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 30.11.2012. at 22:39

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •