Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2014

Tema: glazbena škola?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ne znam što znači "dobra škola"
    važan je profesor/profesorica jer se s tom osobom najvjerojatnije dijete druži punih 6 godina
    i ovisi što očekuješ

meni se sviđa što naša glazbena stalno negdje nešto organizira, djeca stalno idu po nastupima

u utorak su pjevali u crkvi Sv. Petra
    danas pjevaju u OŠ Krašić (išli busom, pa tamo išli i na Plješivicu i roštiljali)
    pa u suboru pjevaju u NSK na dodjeli Oskara znanja

imaju dva nastupa godišnje u HGZu
    u Društvu skladatelja...

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Freja hvala Apricot, pa ta vaša mi zvuči kao jedna od dobrih zato sam pitala koju bi preporučili, jer iskreno nisam znala niti što sve staviti u kriterije, osim nastavnika i općenito odnosa prema djeci; nastavnici su mi najbitniji, ali obzirom na iskustva s vrtićima i školom, sad sam svjesna da je važna i općenito atmosfera u školi i volja ravnatelja, pedagoga i sl. pa sam zato postavila općenito pitanje i molbu za preporuku i savjet... Kao što sam napisala, nije mi najvažniji kriterij da je škola u kvartu, niti da je najbliža, nego bih htjela da je njemu lijepo u njoj i da mu razvija ljubav prema glazbi. Ja imam jako loše iskustvo s glazbenom školom kad sam bila dijete pa sam nakon 4 godine vrijeđanja i iživljavanja prekinula glazbenu školu, iako sam jako voljela glazbu. Srećom, istovremeno sam imala u OŠ (koja nije bila bajna) fantastičnog profesora iz glazbenog koji je to nadoknadio. Sada je pretpostavljam situacija manje-više svugdje drugačija, ali ipak vjerojatno i dalje postoje škole s kojima su roditelji zadovoljniji i one s kojima nisu... nadam se da kužiš? u svakom slučaju, hvala na pojašnjenju

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •