Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2014

Tema: glazbena škola?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

moja kcer svira udaraljke, zavrsava prvi razred osnovne. prosla je u godinu dana sve udaraljke i zvecke, a jucer na prvoj promociji svirala u jednoj kompoziciji zvecke (francuski def?), a u drugoj marimbu. ovisi o profesoru.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj anledo prvotno napisa Vidi poruku
    moja kcer svira udaraljke, zavrsava prvi razred osnovne. prosla je u godinu dana sve udaraljke i zvecke, a jucer na prvoj promociji svirala u jednoj kompoziciji zvecke (francuski def?), a u drugoj marimbu. ovisi o profesoru.

Udaraljkasi su definitivno bili najbolji, pogotovo cure!

Kad se ekipa razisla, nas mladji sin je morao isprobati marimbu...Jedva smo ga odvukli. Sve mi se cini da ga jako privlaci.

Offt. mislim da ce nam se djeca upoznati - ne budu moji ostali samo na harmonici, iako im je to prva ljubav! Danas popodne je produkcija Odjela harmonike. Bilo bi mi tako drago da se jos klinaca upise na taj instrument. Ma zapravo bilo koji instrument... Bas se jucer vidjelo kako je to klincima gust i zabava, a to je jedino bitno. Kad prevladaju onaj prvi otpor vjezbanju o kojem alex govori - sve ide lakse, a pred kraj skolske godine tako se lijepo vidi koliko su napredovali.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •