Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2014

Tema: glazbena škola?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam sretna što je moja sama izabrala violinu jer joj ja ne bih mogla pomoći u odabiru
    Najprije je svirala na četvrtinki, sad je na polovinki.
    Jel dobro izabrala ne znam. Malo sam se pribojavala da će u jednom trenutku požaliti što ne svira klavir jer su joj prijateljice puno više napredovale nego ona no nije.

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj larmama prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam sretna što je moja sama izabrala violinu jer joj ja ne bih mogla pomoći u odabiru
    Najprije je svirala na četvrtinki, sad je na polovinki.
    Jel dobro izabrala ne znam. Malo sam se pribojavala da će u jednom trenutku požaliti što ne svira klavir jer su joj prijateljice puno više napredovale nego ona no nije.
    Kažu da za violinu malo više treba napora i truda na početku, tj. da malo duže traje dok se ne počnu svirati atraktivnije kompozicije, ali da se poslije to nadoknadi.

Ja sam prezadovoljna s našom prvom godinom violine - nisam mislila da će toliko napraviti. Svira nekoliko pravih malih skladbi (uključujući i Odu radosti), svirao je u kvartetu, jednu ili dvije prilično složene etide... Više nego sam mislila da će napraviti u prvom razredu. I škripalo je samo nekoliko tjedana.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •