-
Hvala.
Znam kako su u principu organizirane OGS, i MM i ja smo ih pohadjali, ne vjerujem da se puno toga promijenilo. U baletnoj ce odraditi svoj dio solfeggio i klavir, prema njihovom skolskom programu.
Zanimalo me konkretno gitara kao instrument. Kako je s prstima? Kako je s ledjima, polozaj dugo vremena, ukoce im se li misici, i tako to.
Za sviranje klavira je potreban drugi polozaj tijela, ali svejedno sam se znala ustati sva zakrzljala.
Apri, sad kad citam raspored, pocinjem sumnjati da cemo uspjeti sve izvesti, i da mogu ozbiljno uzeti u obzir uzimanje lekcija gitare kod istog profesora koji predaje u GS.
On radi u OGS, ali nudi i lekcije 5 na 1 (mala grupa) i 1 na 1. S obzirom na to da bi trebala solfeggio i klavir proci i u baletnoj skoli, nije da ce joj faliti glazbene podloge.
Raspored baletne skole nam je fiksni, s time da tu bude jako puno ubacivanja u raspored; npr. vikendima budu organizirani stage-ovi - ili u nasoj skoli, ili u drugim skolama ali sa slobodnim upisom; cesto imaju predstave po drugim dijelovima zemlje pa putuju na par dana, ljeti su pripreme za barem dva zavrsna nastupa pa je lipanj vrlo hektican, pa onda uleti jos tjedan-dva ljetnih stage-ova usred ljeta...
Unautar sk.god. ce imati i i teoriju baleta, pa ispit...
U toku sk.godine cesto se dese tjedni kada je u baletnoj skoli po 5x tjedno.
Na prelasku u vise razrede OS (ona je sad 5., ali to je kod nas zadnja godina nizih razreda, znaci od 2014.) im nakon nastave osiguravaju dodatne aktivnosti i grupe, sigurno ce i tamo zeljeti nesto (mogucnost su sportovi, jezici, zbor, instrument (ne znam da li nude i gitaru, inace bi pricekali do tada jer bi logistika bila laksa), likovnu grupu, novinarsku grupu, informatiku, itd.), sto znaci da ce 2x tjedno doci doma u 16h - i vjerojatno se nakon toga okrenuti i otici na balet. Ili ici ravno na balet.
Morat cu uskoro u GS poslati mail i vidjeti kakav im je raspored i koliko su u mogucnosti izaci s njim u susret, ako GS ostane opcija (frend s baleta kod njih uci violinu i prilicno je rastrzan, ali jos uvijek nekako gura. Najgore je kad se desi da su u istom danu dva nastupa,a svaki na drugoj lokaciji. Ponekad ih dovedu do toga da moraju izabrati gdje ce nastupiti, a to im je :sad: )).
Ako ne, vidjeti kada su organizirane privatne lekcije (zelimo bas kod njega jer je na odlicnom glasu kao odlican profesor i pedagog).
GS je u drugom kvartu, kad bi isla sama mijenjala bi dva gradska autobusa u jednom smjeru (za baletnu skolu se ukrca ispred kuce i izadje ispred skole), pa je razvazanje jednostavije. Ja sam srecom fleksibilna jer mogu raditi od bilo gdje, pa mi nije zrtva. Najveca zrtva mi je kad zelim vikendom u HR, a ne mogu jer nesto uleti. Na to malo zagundjam, ali eto... obavi se i to.
I E. je takva da sve ozbiljno shvaca, izostanci nisu opcija; stav nam je da bi rado izabrali nesto za sto se objektivno ima vremena, umjesto upisa - pa onda ispisa.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma