Citiraj laumi prvotno napisa Vidi poruku
Sve znam. No, ova skola u kojoj je prosao prijemni nam nije blizu, a on je iduce godine u redovnoj skoli u medjusmjeni ( od pola 12 ili 12:15 do pola 4 ili 4:15) plus jos talijanski izvan satnice. Bilo bi nam jako, jako cupavo, cak i da u glazbenoj mu sloze super raspored. On nije tip djeteta koje je u stanju jurcati s jedne aktivnosti na drugu ( kao mladja seka), treba mu i odmora i praznog hoda. To bi eventualno funkcioniralo jedino da mu instrument bude gitara, jedino bi tada imao motiva za taj nakrcani raspored.
Moj je ove godine imao nastavu u redovnoj školi svaki drugi tjedan u međusmjeni (alterniralo je s jutarnjom smjenom), i isto tako me bilo strah kako ćemo složiti raspored u glazbenoj. Ispalo je na kraju jednostavnije nego što sam mislila - naprosto je svu nastavu u glazbenoj imao predvečer, oko 19 h.
Ovo nema veze s izborom instrumenta, samo kao utjeha da se satnica posloži i onda kad misliš da ju je nemoguće složiti
A imao je dosta i praznog hoda, znam po tome što sam odjednom otkrila da zna sve glumce iz domaćih sapunica koje je usputno gledao na tv dok je bio sam doma