Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2014

Tema: glazbena škola?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Moj je 2.razred, 3.godina ucenja. Vjezba svaki dan osim kad ima sat u skoli. Isto jedva pola sata, i to samo kad je ispit ili ogledni sat. Inace jedva i tolko, on misli da je dosta kad dobro odsvira. Sad mu je profesorica dala da svaki put zabiljezi kolko je vjezbao i sta i da mu to povremeno donese.

Nije bas odusevljen sta mora ic u glazbenu, al ja ne odustajem. Mislim da mu dobro dode da se muci oko necega i da uci nesto sasvim drugacije od onog u skoli. Sa skolom nema nikakvih problema, vremena ima i previse.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj meda prvotno napisa Vidi poruku
    Moj je 2.razred, 3.godina ucenja. Vjezba svaki dan osim kad ima sat u skoli. Isto jedva pola sata, i to samo kad je ispit ili ogledni sat. Inace jedva i tolko, on misli da je dosta kad dobro odsvira. Sad mu je profesorica dala da svaki put zabiljezi kolko je vjezbao i sta i da mu to povremeno donese.
    A je li mu profesorica dala precizne upute kako treba vježbati?
    Djeca to uglavnom ne znaju, i treba im nastavnik objasniti kako se vježba. Prosviravanje skladbe od početka do kraja nije vježbanje. Moj još od 2. razreda ima zabranu prosviravanja vježba se dio po dio skladbe, često i s raznim varijantama (ritmičkim, melodijskim, itd.).
    Ako dobro odsvira neko teže mjesto, onda ga treba ponoviti još par puta da "sjedne". Ako krenu greške, onda se ne smije ponavljati dok se greška ne ispravi. Itd, itd. Ma i ja sam svašta uz njega naučila u ovih par godina (i to stvari o kojima nisam imala pojma, a završila sam srednju glazbenu ).

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    A je li mu profesorica dala precizne upute kako treba vježbati?
    Djeca to uglavnom ne znaju, i treba im nastavnik objasniti kako se vježba. Prosviravanje skladbe od početka do kraja nije vježbanje. Moj još od 2. razreda ima zabranu prosviravanja vježba se dio po dio skladbe, često i s raznim varijantama (ritmičkim, melodijskim, itd.).
    Ako dobro odsvira neko teže mjesto, onda ga treba ponoviti još par puta da "sjedne". Ako krenu greške, onda se ne smije ponavljati dok se greška ne ispravi. Itd, itd. Ma i ja sam svašta uz njega naučila u ovih par godina (i to stvari o kojima nisam imala pojma, a završila sam srednju glazbenu ).
    nikad
    ona dere po stvari
    ja joj kažem da dio koji zapinje odsvira par puta
    ali ona svira cijelu stvar, jer što ću joj ja govoriti, ja nisam profesor

ma zapravo, neću reći nikada, možda i je, pa ona to meni nije rekla
    i ne pridržava se toga
    baš ću je pitati kad dođe iz škole

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    nikad
    ona dere po stvari
    ja joj kažem da dio koji zapinje odsvira par puta
    ali ona svira cijelu stvar, jer što ću joj ja govoriti, ja nisam profesor

ma zapravo, neću reći nikada, možda i je, pa ona to meni nije rekla
    i ne pridržava se toga
    baš ću je pitati kad dođe iz škole
    daj pitaj, jer mališi profesor baš naglasi koji dio da teše, a neki put mu i napiše u kajdanku

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •