Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2014

Tema: glazbena škola?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Kod nas se učenici koji su završili školu mogu uključiti u školski orkestar. Moji su lani završili osnovnu glazbenu i cijelo vrijeme govorili da će ići na orkestar i ove godine. Na kraju ipak nisu
    To je zapravo očekivano, teško je (pogotovo u toj dobi) odlaziti na nešto takvo redovito, bez pritiska obaveze. Ali ako kasnije zaključe da bi ipak htjeli, nije loše da se imaju kamo vratiti.

U našoj školi su nedavno oformili gudački orkestar bivših učenika, ali to se odnosi na završene srednjoškolce. Bilo bi mi drago da se taj orkestar i održi još neko vrijeme.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    To je zapravo očekivano, teško je (pogotovo u toj dobi) odlaziti na nešto takvo redovito, bez pritiska obaveze. Ali ako kasnije zaključe da bi ipak htjeli, nije loše da se imaju kamo vratiti.

U našoj školi su nedavno oformili gudački orkestar bivših učenika, ali to se odnosi na završene srednjoškolce. Bilo bi mi drago da se taj orkestar i održi još neko vrijeme.
    To je istina. Mi smo "u moje vrijeme" hodali na orkestar još dobar dio srednje škole (nije bilo srednje glazbene u mom gradu) ali to je bilo druženje i izlazak. U godini mature smo uglavnom odustali jer nije više bilo vremena. Kasnije - nije mi na pamet palo svirati godinama. Kompenzacija - godinama sam pjevala u zboru, desetljećima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •