Evo, da se i ja priključim temi i pohvalim ovaj forum, vaša iskustva i savjeti su baš korisni i gađaju u sridu i dobre i manje dobre strane odluke o pohađanju glazbene škole. Kakogod, dijete mi je stasalo za glazbenu školu i već dugo želi ići, sada je 2. razred i prije prijave voljela bih znati nekoliko stvari, ako netko ima informaciju.
Svakako bih ga prijavila u I. Zajca u Studentskom Gradu, to nam najviše odgovara zbog blizine. Ne vidim na ovom forumu puno informacija o toj školi, a zanima me kakva je atmosfera tamo, prvenstveno kakvi su nastavnici. Mali bi želio upisati gitaru ili klavir, baš ono na što je velika navala,; s druge strane, baš i nema neki širok izbor instrumenata u toj školi pa da može birati. Svjesna sam da onakvih situacija kakve opisuje Sirius Black može biti svugdje, i u redovnoj i u glazbenoj školi, ali ipak bih htjela izbjeći takav negativan odnos s nastavnikom koji nema razumijevanja ni strpljenja, ako je moguće. Sirius Black, mogu li znati o kojoj školi se radi ( može i u pp ako je protiv pravila foruma)?
Također me zanima je li velika navala na tu školu. Vidim samo da upisuju vrlo mali broj djece i to me baš brine.
Za početak toliko, kako će se vrijeme odluke približavati, sigurno ću sve više imati potrebe za vašim dragocjenim savjetima i informacijama.
Hvala unaprijed!