-
Hvala svima na savjetima i pomoći.
Malo smo u mukama jer će izgleda promet i blizina igrat veliku ulogu.
Ak dobro kužim, tko ide u pripremni vrtić Elly Bašić, velike su šanse da će kod njih dobit i željeni instrument u školi.
I tak onda sa svakom školom za koju se odlučimo, a vrijeme curi.
Gitara i klavir su najpoželjniji kod svih i kod nas. Klavir malo više.
Najbliža tramvajem je zapravo Lisinski i dobre su reference, al nije zgodna za auto nikak.
Elly Bašić nam se najviše sviđa i vidim da tu najviše navijate za njih. Autom ide nekak no tramvajem se dost gubi na put.
Zadnji voz nam je u 3.osnovne za 1.razred muzičke, jel tak? A možemo već u drugom osnovne?
Kaj ak već u prvom razredu uspješno završimo početnički program i predlože da upišemo prvi razred muzičke paralelno s drugim osnovne?
Ne brine me intelekt i koncentracija, to ima. Brine me kak bumo gurali putovanje do škole.
Jedamput na tjedan još možemo zgurat autom, možda koji put taksi. Al tu je i drugi klinac, žena ne vozi, raspored 2-3 puta tjedno.
E sad. Jesu li oni u 2. osnovne premali da idu sami do muzičke?
Moja žena misli da su i u 3.premali za kretanje po gradu, ja više nemam filing kak je bilo kad smo mi bili klinci.
Kad su vaši krenuli samostalno?
Pitam sve to jer nam vrijeme curi a ženi su bacili bubu u uho da se ona Glazbaonica može odradit i u sklopu produženog boravka ukoliko se upiše osnovna škola u sklopu koje je Glazbaonica.
Tak da sad, ne sam da trebam gledat i koju muzičku, nek ići na razgovor kod ravnateljice da vidim dal bi ga primili u osnovnu u koju ne pripada. Al navodno primaju još.
Škola bi bila na par stanica tramvajem, nije strašno može i pješke tim više ak se fakat može odradit i muzička dok je ionak u školi.
Ne znam kaj vi mislite o tome.
Cijena nije sitnica i nema formalnu diplomu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma