Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2014

Tema: glazbena škola?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Moja je iz debelog predgrađa išla na bus pa tramvaj već koncem 2.r. muzičke (3. OŠ).
    Ako je koncentrirano dijete koje je u stanju pratiti stanice i ne mora presjedati, ne vidim razlog zašto ne bi već u 2.r moglo ići samo.

Tvoje je dijete jako malo, za upis u 1.r. muzičke pričekaj još godinu dana. Ja ga nikako ne bih slala u udaljeniju OŠ radi neke privatne gl. školice bez svog prostora u kojoj će se nastavnici vjerojatno često mijenjati.

Ako vam je blizina faktor i ako ste na tom potezu tramvaja, računaj da osim Lisinskog u Gundulićevoj, imaš i Bersu koja bi od jeseni trebala preseliti u Frankopansku 8 (kod Gavelle).

Datum pristupanja
    Apr 2022

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Moja je iz debelog predgrađa išla na bus pa tramvaj već koncem 2.r. muzičke (3. OŠ).
    Ako je koncentrirano dijete koje je u stanju pratiti stanice i ne mora presjedati, ne vidim razlog zašto ne bi već u 2.r moglo ići samo.

Tvoje je dijete jako malo, za upis u 1.r. muzičke pričekaj još godinu dana. Ja ga nikako ne bih slala u udaljeniju OŠ radi neke privatne gl. školice bez svog prostora u kojoj će se nastavnici vjerojatno često mijenjati.

Ako vam je blizina faktor i ako ste na tom potezu tramvaja, računaj da osim Lisinskog u Gundulićevoj, imaš i Bersu koja bi od jeseni trebala preseliti u Frankopansku 8 (kod Gavelle).
    Hvala za ovaj info za Bersu!
    Nju smo prekrižili jer do Britanca bi imao presjedanja a i autom je tlaka jer tam nema nikakvog parkinga.

Sve te lokacije po strogom centru su ubibože za doći autom iako realno tramvajem nam niš nije jako daleko. Pogotovo kad ga pošaljemo samog.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •