-
ima li onih čija su djeca odustala od glazbene?
moje dijete ima problem s obvezama, tj. čim je teško odustaje ... u redovnoj školi nema problema jer imam dojam da su kriteriji toliko niski da u 6.raz. ima sve petice (npr. 25 x 5 u matematici, niti jedne druge ocjene , i tako iz većine predmeta ...) npr. sportski trening - mijenjali smo sportove jer su prezahtjevni tj. odustaje čim počne biti zahtjevnije (lopta nam je neprijatelj, trčanje još gori neprijatelj ...)
glazbena 4. razred: vježbanje instrumenta - nema volje
meni se ne da više nagovarati na vježbanje, ali bilo bi mi jako žao da odustane
također mislim da šaljemo krivu poruku (još jednom!) da kad postane teško, da se može odustati
(slaboj motivaciji su uzrok i nastavnici koje ima. nažalost, prvi nastavnik instrumenta je otišao u mirovinu, bio je jako srdačan i drag i radio na jedan način.sad u četvrtom je drugi nastavnik koji ima potpuno drugi način rada i karakterom, tj. odnosom prema djetetu samo odmaže i demotivira; solfeggio - nemaju udžbenik, imaju blok sat tjedno i to skraćeni, nekada sat prođe u igri (ne glazbenoj) i to naravno ima utjecaj i na slabo čitanje nota i očekivanje nastavnika instrumenta...)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma