Citiraj iridana2666 prvotno napisa
a vrhunac mu je bio u 3 dana prije nego sam se iselila kada me ujutro nije pustio na posao, uzeo katalog, savio ga i prijetio (pred djetetom od 5 godina) kako ce me njime satrati :shock: , i zatvoriti na 3 dana u sobu tako da nitko nece znati gdje sam. To je bio trenutak kad sam odlucila 'pobjeci', spakirala najnuznije u 2 sata i odselila se navecer dok njega nije bilo.
Ovo je tvoja pobjeda, nešto na šta trebaš biti ponosna, hrabro je od tebe što si otišla i nadam se da ti je to nit vodilja za dalje.
Sve treba svoj završetak, tako i to poglavlje u tvom životu, nađi to što će ti dati taj osjećaj završetka bilo to suze...ili kako god tebi paše.
Okreni nakon toga novu stranicu, jer mislim da ćeš time svojoj dječici osigurati kvalitetniji život i usaditi im nove vrijednosti koje će ih voditi kroz život-prave vrijednosti.
Svaka osoba ima svoje JA, ima pravo glasa, dostojna je poštovanja drugih, da moraju postojati kompromisi, a ne samo jedan smjer, pomoći im u građenju njihovog samopoštovanja kako bi mogli ponosno kročiti dalje životom, bez straha da je netko nad njima na taj način kako je tvoj BM bio nad tobom, znam da postoje i druge oštrije riječi, ali to jednostavno nije lijepo i nitko to nebi trebao trpiti, skidam ti kapu jer si hrabra žena koja je sposobna razlučiti što je za nju i njenu djecu najbolje, a ne misliti da išta takvog treba trpiti.