-
Hitno pomoć-lijekovi za smirenje
Već neko vrijeme ne spavam po noći, beba spava ali ja imam problem sa spavanjem, uopće mi se ne spava, po danu funkcioniram dobro ali osjećam da mi fali sna, i da će mi glava eksplodirati, a i jako sam napeta i nervozna. Obzirom da dojim zanima me da li smijem popiti nešto od lijekova za smirenje i za spavanje, Normabel, Persen, čaj od gospine trave? (zaista mi je potrebno jer već dugo trpim ovakvo stanje). Zanima me na koji način ti lijekovi mogu utjecati na bebu?
-
Da odes do svog lijecnika? Ili nazoves Halo doktore 060 501 501?
-
nama su normabele nudili u rodilištu...zbog carskog..i bla bla..bez obzira na dojenje
-
Ja bi na tvom mjestu nazvala doktora i informirala se..ja imam alergiju na pelud, pa sam pitala doktora šta smijem, jer dojim, nemoj riskirati.
Jesi probala piti kamilicu? Mene uvijek uspava, a ako ja pijem čaj, bebi ne mogu naškoditi..
-
Ja bih ti preporucila da nabavis neki CD za relaksaciju. Tako sec vjezbati koncentraciju i relaksirati se u isto vrijeme. A ne unosis nikakve lijekove u sebe.
Takodjer i neka tjelovjezba tijekom dana nije na odmet. U zdravom tijelu, zdrav duh!
-
Potpisujem ovo za tjelovježbu.
Da pokušaš s toplom kupkom prije spavanja i recimo čaj od mjajčine dušice, to sigurno neće škoditi bebici
-
ima jedan čaj od lavande (sweet dreams), ima ga u Konzumu kupiti, mojoj mami jako pomaže (stresan posao)
-
bilo mi je žestoko to nuđenje normabela u rodilištu...pogotovo meni, jer sam ludila zbog mastitisa...i ajd popustim...i u kratkom vremenui 2papoijem...i NIŠ!!! a lipo sam rekla da na mene to neće djelovat! i ja bi glazba, knjiga, molitva, pa čak i kućni poslovi
, tjelovježba...čaj!!
-
Ima li tko iskustva s Valeran tabletama i dojenjem?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma