Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Hitno pomoć-lijekovi za smirenje

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno Hitno pomoć-lijekovi za smirenje

Već neko vrijeme ne spavam po noći, beba spava ali ja imam problem sa spavanjem, uopće mi se ne spava, po danu funkcioniram dobro ali osjećam da mi fali sna, i da će mi glava eksplodirati, a i jako sam napeta i nervozna. Obzirom da dojim zanima me da li smijem popiti nešto od lijekova za smirenje i za spavanje, Normabel, Persen, čaj od gospine trave? (zaista mi je potrebno jer već dugo trpim ovakvo stanje). Zanima me na koji način ti lijekovi mogu utjecati na bebu?

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Da odes do svog lijecnika? Ili nazoves Halo doktore 060 501 501?

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

nama su normabele nudili u rodilištu...zbog carskog..i bla bla..bez obzira na dojenje

Layla avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja bi na tvom mjestu nazvala doktora i informirala se..ja imam alergiju na pelud, pa sam pitala doktora šta smijem, jer dojim, nemoj riskirati.

Jesi probala piti kamilicu? Mene uvijek uspava, a ako ja pijem čaj, bebi ne mogu naškoditi..

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja bih ti preporucila da nabavis neki CD za relaksaciju. Tako sec vjezbati koncentraciju i relaksirati se u isto vrijeme. A ne unosis nikakve lijekove u sebe.
    Takodjer i neka tjelovjezba tijekom dana nije na odmet. U zdravom tijelu, zdrav duh!

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Potpisujem ovo za tjelovježbu.
    Da pokušaš s toplom kupkom prije spavanja i recimo čaj od mjajčine dušice, to sigurno neće škoditi bebici

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ima jedan čaj od lavande (sweet dreams), ima ga u Konzumu kupiti, mojoj mami jako pomaže (stresan posao)

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

bilo mi je žestoko to nuđenje normabela u rodilištu...pogotovo meni, jer sam ludila zbog mastitisa...i ajd popustim...i u kratkom vremenui 2papoijem...i NIŠ!!! a lipo sam rekla da na mene to neće djelovat! i ja bi glazba, knjiga, molitva, pa čak i kućni poslovi , tjelovježba...čaj!!

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ima li tko iskustva s Valeran tabletama i dojenjem?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •