-
3d ultrazvuk
Iskusne, zašto se radi 3D ultrazvuk? Šta se njime sve vidi, radi li se on vaginalno?
-
3d ultrazvuk
šta baš nitko nema pojma o tome, ako koja zna nešto neka mi napiše ako joj nije problem!
Hvala cure
-
Vaginalno se radi, meni je rađen u Petrovoj kod praćenja rane trudnoće (zbog sumnje na vanmateričnu). Već kod bete od 633 vidjela se GV, što nije uspjelo ni kod moga prim. ginića niti na UZV na VV koji je dosta dobar.
-
3d ultrazvuk
mene je dr. naručio kao kontrolu prije postupka (u IVF poliklinici), rekao je da on osobno upozna moje stanje jer ultrazvuk radim kod svoje ginekologice .
-
Valjda se na 3D bolje vidi stanje janika, ima li kakvih cisti i sl.
Također, na 3D mi je priv. gin. vidjela ciste koje na 2D soc. gin. nije, a pretpostavljam da je bitno imaš li ih prije stimulacije.
-
3d ultrazvuk
Hvala ti, valjda mi neće ništa naći.... još mi samo to fali
-
Ma naravno da neće. Sretno!!!
-
3d uzv je nesto malo bolje sredstvo za vidjeti jel sve ok s morfologijom matericne supljine - recimo polip se znatno jasnije vidi na 3d, nego obicnom uzv - u to sam se i sama uvjerila kad mi je dijagnosticiran polip u maternici.
-
3d ultrazvuk
-
To ti je skroz ubičajeno - mislim, da te dr. koji će ti radit MPO naruči da vidi on kako sve izgleda unutra
.
-
3d ultrazvuk
Tako je i rekao da se sam upozna s mojim stanjem jer ostale preglede ne radim kod njega pa sve ima papirnato
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma