-
Hej, baš me veseli ova tema
Hvala Fidji na pozivu - ovih dana nisam puno na netu pa ne vidim sve teme koje bi me mogle zanimati.
E sad, mi smo imali pred kraj moje trudnoće s Ianom jednu tako malu zabavicu. Nazvala sam ju Proljetna proslava. Inače sam totalni fun proljeća, volim što sam rađala u proljeće pa mi se zgodno poklopilo. A i napravili smo toru i proslavili Patrikov rođendan s prijateljima, s velikim zakašnjenjem ali zato što nam se činilo neumjesno slaviti samo mjesec dana nakon smrti mog oca. Pa je sve skupa bilo baš fora, neobavezno, gužvovito, djece je bilo puno, svi su se sa svima pomalo minglali i družili a ja sam uživala.
Ogrlica - nabaila sam šarene drvene kuglice različitih oblika, veličina i boje, pa smo kako je tko poželio - nizali. Neki su mi u jednu malu bilježnicu usput i napisali (bila je poanta da nešto požele i neki su to i zapisali) - moram priznati da je super kad to s odmakom otvorim i čitam.
Ogrilcu smo dovršili MM, Patrik i ja, tako što smo ispisali Ian, Patrik i DiS (neke su kuglice imale slova) - netko je napisao LOVE pa je sve skupa ispalo baš dobro.
Nosila sam ju na porod, imala sam ju omotanu oko ruke. I kasnije cijelo vrijeme i stvarno mi je nekako ta energija puno značila.
Baš bi bilo super da ovako nešto zaživi..
Za kraj Patrik s ogrlicom
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma