maleni je nešto pritisnuo (stajao je sa strane, pa ne znam što je to moglo biti) i slova na laptopu su sada skroz sitna i općenito mi sve izgleda... nedoršeno.
kako da vratim na staro?
maleni je nešto pritisnuo (stajao je sa strane, pa ne znam što je to moglo biti) i slova na laptopu su sada skroz sitna i općenito mi sve izgleda... nedoršeno.
kako da vratim na staro?
ako si na mozlli stisni ctrl i +, meni isto klinci zanju tako smanjiti font
Možda na View - text size - ???
Ako se radi o web stranicama...
ili ctrl + kotačić na mišuspajalica prvotno napisa
meni je nekako lakse oboje stisnuti na tipkovnici jer radim jednom rukom![]()
a apri ako je rijec o ikonicama na desktopu onda klikni desni mis, pa na prerties, pa na appearance, i tamo mozes izabrati font, velicinu i ostalo kako zelis da ti prozori i ikonice na desktopu izgledaju.
misliš da je Zrin ovo sve znao pritisnuti?!spajalica prvotno napisa
![]()
(riješila sa ctrl +, hvala spajalice)
ne znam za njega ali aria uspije![]()
kad smo kod ovih malih vunderkinda koji imaju specijalne moći u uništavanju sveg čeg se prime...postvljam pitanje:
Kako je moguće da je moje dijete u 2 sekunde koliko se zadržao na kompu prije nego što sam ga metlom otjerala, uspio, praktički u jednom potezu (kliku) izbrisati kompletan histori? (imam internet explorer i nemam nikakav irizer program)
(nadodajem:
1. Kako je moguće da je malac mojem mužu izbrisato kompletan imenik sa brojevima srećom samo sa mobitela ne i sa kartice, kad je za njegov mobitel to moguće napravit tek u nekih 6-7 poteza i NE konstantim pritiskanjem jednog te istog gumbića!
2. Kako je moguće da je malac uspio uslikati crno bijelu fotku sa mojeg mobitela, kad je NEMOGUĆE (trenutno) jednim klikom doći do aparata i da ja dan danas nisam otkrila opciju crno bijelog fotkanja?)
Zar danas djeca do 5 godina kreiraju kompjuterske programe??
PPs
Admin mislim da dio teme ćeš prebaciti na neki drugi pdf...![]()
mozda su svi uredjaju umjesto userfriendly childfrendly![]()
Zar samo ja sumnjam da je Zrin krivac?
bi'će...Janoccka prvotno napisa
![]()
Lako je pritisnuti Ctrl-Janoccka prvotno napisa
A to je sve sto je trebao napraviti. =)
c-c-c apri, a pretraživač (kakav god da je)?![]()
Ima već tih tema, npr.
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=73694
a ovo -
D je imao 2 god. i 2 mj., vozimo se prema moru, dijete sjedi u AS, već mu je lagano dosadno.
MM mu daje svoj zaključani mobitel, da se dijete poigra.
za cca 5 minuta zove nepoznata uzrujana gospođa, tvrdi da je s muževog broja dobila prosti mms, tj golu guzu.
naše malo dijete je uspjelo otključati tipkovnicu, poslikati svoja gola koljena (imao je kratke hlačice), utipkati postojeći (!) broj mobitela, i poslati slikicu.
još dan danas ne mogu vjerovati!
I moj je to napravio, par mjeseci prije druge godine. Sa muževog moba meni poslao mms svog prsta na nozi, a MM pita: "Pa dobro tko ti šalje ovakve svari?"mislava prvotno napisa
![]()
pa bila mi sitna slova, nisam vidjela :shock:Amalthea prvotno napisa
modjoodgsddgd
je li to JJ postao?smajlić prvotno napisa
Amalthea prvotno napisa
nije, nije, ja sam nešto imala problema, ali sa prevelikim slovima....sorry!
Amalthea prvotno napisa
nije, nije, ja sam nešto imala problema, ali sa prevelikim slovima....sorry!
![]()
kli_kli prvotno napisa
![]()
ovaj dogadjaj je najbolji!!