Ovako, imam 21 godinu, za 2 mjeseca bih trebala roditi curicu. Ostala sam trudna sa dečkom iz usputne avanture, dok sam ja saznala da sam trudna, on i ja više nismo bili u nikakvom kontaktu. Nismo ni ostali u nekim odnosima. Ja sam studentica, imam potporu okoline i roditelja, financijski sam osigurana.Uživam u trudnoći. Tog "bivšeg" nisam obavijestila o trudnoći jer ne znam ni kako doći do njega, niti mi je potrebna njegova bilo kakva pomoć. Kad dijete odraste, ako će imati potrebu ispričat ću mu o njegovom ocu.Ništa mu ne mislim skrivati.
Zanima me jedino, ako netko zna, moram li se izjasniti što se tiče toga tko je djetetov otac. Ne želim ga upisati kao oca i navući si na vrat kojekakve probleme (nije stvar u tome da bi on htio viđati dijete ili slično, nego bi tjerao neki inat,a niti je zaposlen, ima dosje u policiji i znam da bi me samo maltretirao.I mene i tu bebu.) Pa sad, postoji li ta opcija da otac djeteta bude nepoznat ? Tj.da jednostavno kažem da ne znam tko je i da ga neću upisivati.