Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: Baby gym

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno Baby gym

Kad ste ga počeli koristiti? Lucija ima 2 i pol mjeseca i očarana je mobilom i svime što joj leti iznad glave pa je možda pravo vrijeme i za baby gym. Ne znam samo kud ću s njim :? Imamo onaj veliki Tropic Isle koji mora na pod - što stavljate ispod? (nemamo tepihe) Bi li mi one spužvaste/gumenaste puzzle mogle poslužiti kao podloga? Ili da kupujem tepihić samo za tu svrhu?

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja sam S počela stavljati sa nekih dva i pol mjeseca jer je mobil skoro potrgala kad je počela vući igračke. Sad mobil više nije u upotrebi, nego je stavim na babygym. Ja stavim na pod deku pa gym na nju.Ali ako imaš puzzle mislim da je i to sasvim dosta.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

jeli mjesec dana prerano za mobil?

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Puzzle su ti idealna podloga.
    Mi smo baby gym počeli koristiti s nekih 4 mjeseca, ali nikad nije bila baš previše zainteresirana. Ona voli sve što može utrpat u usta

tina1975 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ziveo baby gym! Fantasticna stvar. Ja imam dva (sve posudjeno ) jedan je u sobi, a drugi u prizemlju u denvnom. Andrej ga obozava, a pocela sam ga stavljati negdje sa 3 meseca.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Mi smo Luciju počeli stavljati prije nekih mjesec dana, znači malo prije nego je napunila 2 mj. Isto imamo "tropski" i stavljamo ga na naš krevet tako da se MM i ja možemo leći pored nje i uživati zajedno s njom.

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

...i mi se pridruzujemo korisnicima...baby gym -a,..ima jedan ananas kojega stalno nateze i pokusava njegove rastezljive nogice i papuce stavit u usta..., pa onda sunce ogledalo koje svira,...ma fora, odlicno za bebe... i njihov razvoj..

combo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

mi isto imamo gym, poceli s 2.5 mjeseca
    fora mi je bilo sto je mogu ostavit par minuta da se igra jer su te boje super, pa jos ima nesto ispod nogu da lupa stopalima, neki dan se sva zapuhala od mlataranja rukama i nogama da sam shvatila da je to stvarno za njih gimnastika...

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

babygym mi je definitivno bio najbolja investicija za bebu...kupila sam ga kad je imala 3 mjeseca (zao mi je sto nisam i prije) i u upotrebi je jos i sad svaki dan po nekoliko puta (curka ima 6 mjeseci)...prvo sam ga drzala na kaucu, a kad je imala 4 mjeseca sam ga za svaki slucaj prebacila na pod..ispod sam stavila debelu deku koju sam presavinula 2 puta...sad se vec okrece na sve strane pa trebam paziti da ne zavrsi na parketu pa mislim da cu ici kupiti puzzle za ispod..jos su joj uvijek jako fora te igracke, navlaci ih i cupa..uziva..nazalost sumnjam da ce joj biti fora do 10 mjeseci kako pise jer su igracke prenisko..ali onda cu sve odvojiti i pobacati po puzzlama pa nek se tako igra..

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

da, baš sam ja to htjela pitati, do kada su se vaši klinci igrali na baby gymu? tj. oni koji su to voljeli. moj obožava, ima 4,5mj. i od 3 je oduševljen igračkama i budući da nemam "klasični" babygym, možda bih mu ga kupila.
    je već preglupo da kupujem za sljedećih možda par mjeseci, možda manje?
    kad jenjava interes? možda je bolje nešto drugo?

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

L se još zabavlja na njemu. Sad joj je fora ležati na trbuhu i proučavati boje. A još nismo ni stigli do onih igračkica popikanih sa strane. Pretpostavljam da će služit svrsi dosta vremena. U krajnjem slučaju uvijek ga možeš prodati na burzi (tako sam ja kupila svoj).

Alyssa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

A cuj, to ocito ovisi o djetetu. Mi smo svom malom kupili s 3,5 mj. Bio je skup, hvaljen, velik, s brdom sadrzaja na sebi (Tinylove), pise da ga klinci koriste bar do 10. mj., a i kasnije, samo kao podlogu za igranje, bez onih gore lukova. I u pocetku sam bila super zadovoljna jer sam malog samo u gymu mogla ostaviti da se zaigra bez da cendra, ali zadovoljstvo je trajalo koja 2,5 mj. pa mi se cini da investicija nije bas bila isplativa :/ . Decko je naime jaaaako ziv, vrlo brzo je poceo gmizati, a sa 6,5 mj. je vec onako zapravo dosta brzo puzao. Gym je jos neko vrijeme stajao u sobi, glumio "granicu" preko koje ga jos tada nismo pustali, tu i tamo se u njemu zaustavio, ali vec sa 7 mj. ga je uredno "pregazio" i krenuo dalje .

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Moje malo dijete ne doživljava naš baby gym.... Ni mobile.....
    Za igračke, bilo da zveckaju ili ne, totalno je nezainteresirana. Ona trpa rukice u usta i očarano gleda u govornika - mene, tatu, tetu, prolaznike u parku, blagajnice, pedijatricu.... i razvlači osmjeh od uha do uha... a ako joj se priča dopada, nagradi nas s lijepim brbljanjem. A kad se govornici umore, ona vrlo glasno "protestira".
    Nadam se da će i ona počet pokazivat interes za šarene igračke jer mi ponestaje daha od cjelodnevnog pričanja

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj iva_luca prvotno napisa
    Moje malo dijete ne doživljava naš baby gym.... Ni mobile.....
    Za igračke, bilo da zveckaju ili ne, totalno je nezainteresirana. Ona trpa rukice u usta i očarano gleda u govornika - mene, tatu, tetu, prolaznike u parku, blagajnice, pedijatricu.... i razvlači osmjeh od uha do uha... a ako joj se priča dopada, nagradi nas s lijepim brbljanjem. A kad se govornici umore, ona vrlo glasno "protestira".
    Nadam se da će i ona počet pokazivat interes za šarene igračke jer mi ponestaje daha od cjelodnevnog pričanja
    moja isto nije pokazivala interes za igračke, već samo za ljude i krpice....ali evo ima 10-15 dana da se sama igra u babygym-u ili u krevetić joj nabacam igračke i rastura :D ...hvata sve po redu, stavlja u usta, šuška , udara da svira, prevrće se tako da dođe ona malo po malo do svake igračke

Tako da ne brini...doći će vrijeme kad će se zainteresirati

ninatomato avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

baby gym traje vjecno
    moje dvoje se zajedno igraju na njemu

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Mi smo ga dobili kad je D imala cca mjesec dana. U početku smo ga držali na krevetu ili na kauču. Igrala sa u njemu do nekih 5-6 mjeseci, a poslije smo znali na krevet ili na pod staviti samo dekicu (bez igračaka) pa se je tako zabavljala (ne dekici je medo koji se stisne pa svira, ogledalce, šuškavi puž).

agata avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Moj klinac baš nije doživljavao baby gym.... igrao bi se malo u njemu i rijeeetko bi se znao baš zaigrati. Odkad se je počeo okretati s leđa na trbuh (4,5mj) više ga uopće ne zanima...

agata avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Hahaha... baš sad gledam da je na avataru slikan u baby gymu... :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •