Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 104 od 104

Tema: tata više ne želi biti tata :(

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj koryanshea prvotno napisa
    pa no, nije muskarac kriv sto se nije trudio nego zena sto mu nije dovoljno skakala po glavi...
    da, ne može biti izgovor pomanjkanje inicijative.
    takve osobe se skrivaju iza svoje neodlučnosti i od drugih očekuju da ih vode kroz život odričući se odgovornosti.
    često tog problema nisu niti svjesne.

Banned
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

hej, pa radi se sad o djetetu, a ne više o njih dvoje!!!

osjećate li razliku između iniciranja truda oko same veze, koja je očito odriješito ugašena i truda da dijete sad ima barem zdravu roditeljsku podršku oba roditelja??? ili smatrate ak je već pukla bračna veza, i gospon se nije pokazao kao bračni partner, pa nek s vašim blagoslovom pukne sad i roditeljska veza "kad se već nije dovoljno trudio"?!

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

naravno da ne mora pući roditeljska veza ali mora postojati volja za održanjem iste.

zajecka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Po mojem mišljenju tata ima pravo (joj rijetki su takvi tate pričljivci i filozofi), muški su svoj svijet a mi žene sasvim drugi svijet, oduvijek je bilo tako, takvi smo stvoreni oni za lov i obranu od neprijatelja (uglavnom van kuće) a mi smo uvijek držale tri čoška u kući ako ne i četiri i još k tome stajale iza tatica i podupirale ih svojim skrivenim umijećima kako bi oni išli naprijed i prehranili family..

Kako se veli iza svakog uspješnog muškarca stoji (inteligentna i domišljata) žena.

Ali u novije vrijeme emancipacija je tu, preuzele smo i poslove van kuće i lov i brigu ali je ostalo i sve ono drugo za što smo se brinule i do sada, ah same smo si krive. Previše toga je na nama mamama, pucamo po šavovima.
    I sad odjednom želimo promjeniti i njih a ne ide (ne kod svih naravno ima i onih koji su se prilagodili), a mi smo žene izuzetno prilagodljiva vrsta, morale smo to naučiti.

Izuzetno mi ide na živce kad čujem ove mlade cure s 30g. već, koje ne žele obaveze, brak, ali imaju muške, pa zašto bi one kuhale pa mogu to i oni, i uopće brinule za išta na ovome svijetu, ajme kamo ide ovaj svijet.

Ma ljudi moji svatko radi u braku što mu ide od ruke, ak ja bolje kuham onda ja kuham, ak ne znam šarafiti i ne zanima me to onda se u to ne petljam.....i suprotno a ne zazirati od kuć. poslova da ne bih postala baba. off topic.

A muži, stvoreni su tako sirovi i snažni od kojih se nikad nije očekivalo da pokazuju suze i emocije a sada želimo da mole i plaču.

Oni jednostavno nisu takvi (osim kad su djeca ali i tada se vide razlike)

Malo je off topic, ne želim nikoga blatiti, živjela sam s oba roditelja i sada moja djeca isto tako, samo sam htjela reći da mi je tužno vidjeti djecu kad odrastaju bez oba roditelja, ne svojom krivnjom, i jedan od rodit. ne potrudi se biti u kontaktu s onim drugim, osim kad dolazi do fizičkog zlostavljanja ili dr. prema djetetu.

I pusa svima jednoroditeljima i dječici, držte se i samo naprijed.

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •