Otvaram novu temu iz razloga što pretraživač ne radi.
Ovako stvari stoje. S. do sada nikada nije imao problema sa kakanjem. kaka svaki dan najmanje jednom. ne sjećam se kada je zadnji put preskočio jedan dan.
Problem se počeo javljati zadnjih tjedan dana.
Mislim da ima veze sa skidanjem pelene jer nam kakanje u tutu ili WC šteka dok je piškanje savladao besprijekorno (čak i noćno).
U zadnjih 6 dana pokakao se samo jednom :shock: i to prije 3 dana. Prvo je imao pauzu od 2 dana na moru, ali sam mislila da je to zato što je bolestan pa ništa nije jeo, pa logično nema šta niti pokakati. Ali, sad je zdrav i nakon tog jednog kakanja nakon 2 dana danas je već 3. bez kakanja.
Mislim da mu je problem u glavi jer kada bi ga i prije ovog tjedna ulovili u pripremama za kakanje u gaće, otišli bi na tutu, a često je kakica već znala viriti iz guze. Međutim, kada bi sjeo na tutu vratio bi je natrag (mislim drek u guzu) i ništa od kakanja. Tek kasnije (cca 30-ak minuta) bi obavio u gaće. Nije to tako bilo svaki dan, ali vrlo često.
sad me zanima, koliko dugo ga smijem pustiti bez da se pokaka?
Čime potaknuti stolicu jer predpostavljam da će nakon 3 dana izlaziti kombinacija kamenja i noževa?
Općenito, što napraviti u slučaju kada je problem s kakanjem psihičke prirode?
Pliiiiz odgovore jer ću morati nešto napraviti ako do navečer ne kaka :smajlić u neduomici: