-
Ne znam gdje mi dijete provodi dane...:(
MUBM svaki dan cuva nasu mladju (zbog odredjene terapije ne smije u vrtic). Radim od 9-5, on ju uzme u 8 i pol i vrati ju navecer kad mu pukne
iako mu stalno govorim neka ju dovodi ranije jer ju ovako nista ne vidim. Pred par dana sam imala sa njime okrsaj. Uhodio me i ''uvalio'' se na kavu dok sam sjedila sa dotičnim (a mala bila na igralištu) i držao monolog od sat vremena pun nekih uvjeta, zastrašivanja i donekle prijetnji uz to omalovažavo mene i vrijeđao me pred tim čovjekom.
Sad sam odlučila promijeniti ploču. Ja ne znam gdje on stanuje, a što znači ne znam ni gdje moje dijete provodi 10 sati dnevno. On stanuje sa tom nekom X. Ne želi mi reći gdje stanuje, ne želi mi dati broj telefona te cure niti kućni, ne želi me upoznati sa njom, a mislim da na sve to imam pravo, barem na to da znam gdje je moje dijete preko dana. Danas sam mu rekla da ću ja doci po nju ali dobivam poruke od njega u stilu ' da se nisi usudila', 'nemaš ti što raditi blizu moje zgrade', 'nemaš ti ništa pravo znati', 'bit će kako ja kažem, je li jasno!?' i uvrede poput kako sam jadna, bijedna, glupa, zatucana...
Što da radim? Mislim, imam kanale preko kojih bih mogla saznati gdje stanuje i gdje mu cura radi i da - pojavila bih joj se i na poslu (tu nema govora o ljubomori, čisto briga za dijete pošto ta cura nema djece). Mislim da imam pravo znati gdje mi dijete provodi dane? Da li on time čini ikakvo kazneno djelo? Tlak mi je na 500 i trenutno ne mogu razmisljati da odlučim koji bi mi bio najpametniji slijedeći korak.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma