Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Internet zarada

tamaris avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno Internet zarada

Dakle, ostadoh bez posla pa shodno tome imam viska vremena te me zanimaju vasa misljenja i eventualna iskustva.Nudi se zarada klikanjem,citanje mailova i neznamstasvene.Isplati li se ulazit u to i ima li sta od svega toga :?

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Jednom riječju: ne.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Negdje vani, povremeno da. Ali i onda treba znati u sto se tocno ulazi, i preko koga.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

meni je to sve nekako sumnjivo - što naravno ne mora značiti apsolutno ništa.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

klikni www.moj-posao.net ili www.posao.hr. jedino u to bar malo vjerujem, a svašta se nađe od honorarnih do "pravih" poslova. poigraj se. apliciraj na ono što ti nije ni u peti, možda se iznenadiš, a bez obzira na ishod natjerat ćeš ne napraviti nekoliko korektnih CV-a

tamaris avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Ma klikam ja na te stranice svaki drugi dan i to vec duze vrijeme.
    Problem je u tome sto ovdje u Slavoniji nema bas posla pa sam si mislila malo pripomoc na ovaj nacin dok nesto ne iskrsne.
    Ali,kao sto kaze icyoh,i meni je to sumnjivo,jer da to stvarno hoda i da su zarade samo takve.....pa tko bi radio??
    Ljepse i lakse je sjedit doma a dolari ti pomalo kapaju....da bas
    Jesam i ja naivna

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a ako i hoces to isprobati, nemoj "kupovati" web adrese preko raznoraznih "ponuda s popustom"... gotovo sve sto ti nude da ces dobit kad uplatis 20-30-60 dolara - mozes uguglati i sama i na svakom siteu na koji se registriras - naci ces x ponuda za jos registracija...

al uvijek ima neke kvake. za citanje e-mailova (komercijalnih ponuda) dodje ti cca 1-2 centa po mailu, s time da ti onda nude da uvuces jos ponekog pa i za njihove procitane mailove dobijes po cent-dva... pa imas ispunjavanje anketa za "lovu" - po par dolara anketa, moras opet "zaraditi" odredjeni iznos da bi oni napisali cek (ne mozes samo 5-10, najcesce ne isplacuju manje od 20), rijetki uopce isplacuju novac, vecina ti daje "bodove" koje mozes potrositi u nekom (njihovom, naravno) web shopu... dobar dio uopce ne nudi ni novac ni bodove vec - "srecke" za raznorazna izvlacenja (umjesto 10 dolara, "dobijes" 20 srecki za neko bijesno izvlacenje auta ili neke lude cifre...)... da bi kvalificirala za odredjene ankete - moras se opet registrirati za neke usluge na nekim drugim web-siteovima, kako bi "komentirala" te usluge... i tako...

i nije da nis ne radis, da bi povecala sanse za zaradu - moras se registrirati na cim vise web-siteova i dobivati cim vise i mailova i anketa. za to ti treba vremena, i ako ces ista zaraditi, sigurno ces morat na dan odvojit preko sat vremena...

i dodatnu adresu za svu tu komunikaciju

e i oni webovi koji ti nude da zivis na bahamima s obitelji i nis ne radis (osim mozda tri sata tjedno ) - to je jos bolja "banana" tu trebas uloziti malo love da bi isla na neke seminare i naucila kako prodavati maglu i hvatati druge ljude na istu "udicu". svi koji u tome sudjeluju samo otvaraju webove i "reklamiraju" svoj - nerad - i hvataju ljude koji ce ulozit recimo 1000 dolara da bi pohodili pet seminara i opet uhvatili x ljudi na istu foru...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Prije par godina našla sam na internetu neki natječaj za Business Intelligence (prikupljanje i obrada poslovnih podataka).

Lijepo se javiš, a oni ti pošalju materijal za pretkvalifikaciju (npr. treba surfati i naći sve podatke o turizmu u Bretanji, pa to objediniti, na engleskom jeziku, napraviti summary i poslati natrag). Pomislila sam kako bi to moglo biti lijepa dopuna kućnom budžetu, pa sam se javila.

Nikad nisam dobila odgovor (samo jednom sam probala) ali stekla sam dojam da se netko okoristio hrvatskom naivnošću... Ili možda moj rad nije ništa valjao... ne znam. To je bilo prije nekoliko godina (možda 2004 ili 2005 - isto sam bila par mjeseci između 2 posla pa sam imala vremena) i nakon toga nisam pokušavala.

Vjerujem da ima mogućnosti za ovakvu vrstu zarade, ali takav oglas teško će se naći na internetu - to je posao za "odabrane". Nemam dokaze, ali takvi su moji dojmovi.

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

To sam ja radila kao studošica. Ima (ili je bilo) na Poslovnom forumu.
    Dosta naporan posao, iako djeluje kao da malo traže, kao da je piece of cake, nije. Meni je bilo okej da skratim studentske dane i popunim budžet, sad to više ne bih, hvala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •