cure danas sam u Mostaru u prodavnici za bodybildere "XERSES" pitala za tribestan i rekli su mi da imaju samo TRIBULUS u pakovanju od 120 komada i košta 80 KM ili približno oko 320 KN.
Dali su mi katalog u kojem piše sljedeće:
Opis proizvoda:Kapsule za poticaj
Karakteristike proizvoda:Sadrži 80% saponina. apsolutna najviša kvaliteta ekstaktura Tribulus Terrestisa na svjetskom tržištu
Anabolična hormonska formula

Tribulus Terrestis je nestereoidni preparat biljnog porijekla pogodan za muškarce i žene koji na potpuno prirodan način potiče roizvodnju testosterona i sintezu proteina. Na taj način kod sportaša potiče porast mišićne mase, snage i ubrzanja nakon treninga.
Kod žena smanjuje tegobe u menopauzi dok uz fizičku aktivnost potiče gubitak masnog tkiva, povećava mišićnu masu i snagu. Tribulus stimulira imunološki sustav, snizuje kolesterol, povećava seksualnu želju i podiže opće psihofizičko stanje organizma.

Uzimanje Tribulusa stimulira proizvodnje testosterona kod muškaraca a kod žena estrogena.
Nema negativan ulinak na kardiovaskularni i živčani sustav.

SASTAV: Jedna kapsula sadrži 650 mg Tribulus Terrestisa.

PREPORUKA PRIMJENE:
Uzimati neprekidno najmanje 8 tjedana 750-1500 mg na dan. Nakon toga napraviti pauzu od dva tjedna kako bi tijelo moglo ponovno reagirati na Tribulus Terrestis.
Za osobe do 80 kg tjelesne težine 2 kapsule na dan, više tjelesne težine 3 kapsule na dan.

Broj telefona na koji se možete informirati o ovom lijeku je:"XERSES"
Telefon:00387/36/325-715
Mobitel:00387/63/288-981 i 00387/63/319-310

A cure šta mislite o svemu jel to to i da li bi ovaj lijek mogao da bude nešto kao TRIBESTAN?