Citiraj tuzna prvotno napisa
sad ja necu pametovati,reci cu ono sto sam vec rekla,a sto su meni drugi reklicito najskuplji,ali jedini koji je ono sto nama treba u pravoj kolicini je treibestan sopharmin,koji kosta 300 kn.
ali,svaka od nas ima pravo da naruci koji hoce,bez obzira sta drugi govorili. postujem to,samo iznosim ,nadam se,korisne informacije.
Ne sažem se s tobom, nakon što sam na internetu proučila malo proizvođača kojeg si ti navela utvrdila sam da je riječ o identičnom ljeku, samo što je na internetskim stranicama navedeno malo šire pojašnjenje, a ovdje je riječ o katalogu (u kojem je manje malo opisano) a na kraju poenta je ista za iste stvari služi. Sam naziv ovog lijeka je TRIBULUS TERRESTRIS i napravljen je od iste biljke koja je srž svega.

A s druge strane pakovanje je od 120 tableta i košta kao jedan kutija lijeka koji si navela i koji ima pakovanje 60 komada. A da proizvođač ovog lijeka je WEIDER koji je jako poznat.

Mislim cure da se i sa ovim isplati pokušati bitan je da sadrži TRIBULUS TERRESTRIS u čemu je sva poenta.