uzgred budi receno:

Studies performed in Bulgaria are the primary source of most current health claims regarding tribulus. According to this research, tribulus increases levels of various hormones in the steroid family, including testosterone, DHEA, and estrogen, and for this reason improves sports performance , fertility in men and women , sexual function (again in men and women ), and symptoms of menopause (such as hot flashes). Unfortunately, the design of these studies appears to fall far short of modern scientific standards, and there has not been any trustworthy scientific confirmation of these supposed benefits.

ali buduci da ta jedna studija kaze da se pacijentima znacajno smanjio broj leukocita u spermi, ja to moram nabaviti jer mm muku muci sa leukocitima na koje mu NITKO ne obraca paznju . najzalosnije je sta nakon spermwasha ima super pooljsanje nalaza (kuc, kuc, kuc) tako da se biolog cudom ne moze nacuditi sta mu to nitko ne sanira i vec me zove "ona sa leukocitima" kad se pojavim

moj dr mpo mi je objasnio da se leukociti lijepe za spermu jer je prepoznaju ko neprijatelja i zbog toga sperma slabo pliva i ne pliva u pravom smijeru. jednom je mm uzimao antibiotike za upalu grla i sasvim slucajno tada napravio nalaz. sa 11 na 89 mil. !! mislili smo da su zamijenili nalaz... ali nisu
nakon antibiotika opet leukociti do neba a spermici prema dnu....
zivi uzas da mi zene moramo prolaziti kroz sve ovo zato sto nitko nece nasim muzevima da se pozabavi...

cuveni dr. colak sa vv nam se samo u facu nasmija i rekao da ce s godinama biti gore