-
mišonja--molim POMOĆ!!!
Drage mame i svi ostali molim vašu pomoć jer više neznam ni sama što bih..moj sin koji ima 4. godine ima problema sa mišićem..u dobi od dvije god. je dobio upalu bubrega i tada smo silom prilika saznali da ima jedan bubreg sa kojim je sada sve u redu..no problem miša se nije riješio tj. još ga nismo uspijeli rješiti..tada nam je dijagnosticirana fimoza i nakon ležanja u bolnici upućeni smo u privatnu polikliniku "Helana" na Sveticama u ZG, kod dr. Cvitković-Kuzmić..tamo je dr Bastić inače kirurg, mom sinu miša mazao kremom i nakon toga sondom odvajao kožicu..pošto se ista slijepila natrag(unatoč svom mom povlačenju-4-5 puta na dan), kod istog smo doktora završili još dva puta a ishod je uvijek isti-kožica se opet zalijepi, ne skroz ali ne ide cijeli glavić van..nakon svega toga dr, Bastić predlaže obrezivanje...u međuvremenu tražimo drugo mišljenje u bolnici u SB i od kirurga dobivamo samo čuđenje i pitanja zašto je to dirano, to će se samo(to isto mi je rekla i pedijatrica jedno 100 puta, koliko sam ju pitala tokom te dve god.)
uglavnom po ovom dr. ne treba to dirati previše, samo kod kupanja..
kako ja dijete kupam jednom tjedno, jer se bojim upale bubrega, navlačila sam mu jednom tjedno i sad opet primjetila da je još više sraslo, jedan dio čak do otvora na piši!!!!!
UŽAS!!!!
Neznam ni sama više što bih, da li da obavimo obrezivanje ili da opet idemo na adheziolizu???zna li netko nešto o obrezivanju, je li netko to prošao sa svojim djetetom i koje su posljedice??Gdje da to obavimo i kako uspavaju djete??Molim Pomozite jer ću izluditi a njega mi je najviše žao jer je toliko toga prošao a tako je mali i strašno se boji doktora od svega toga!!!!MOLIM AKO NEŠTO NETKO ZNA NEKA PIŠE....zahvalna mama :?
-
žao mi je i nadam se da će se javiti netko tko Ti može pomoći s medicinskim savjetom.
Uglavnom, L je, između ostalog, radi problema s uro infekcijama ležao u Klaićevoj. Nakon toga smo (na preporuku ped iz Klaićeve) upućeni u Helenu.
preskačem dijelove priče (mogu na pp), no s poliklinikom smo jako zadovoljni - osim nefrologa tamo smo bili i kod neuroped i kirurga.
Dr Bastić je obavio odlijepljivanje i od tada mi (kuc kuc) nemamo problema s pišom.
-
Halo!
I naš Filip je bio u poliklinici Helena na odljepljivanju i to s 10 mjeseci i za polikliniku smo slučajno saznali nakon što smo već bili ludi i nismo znali što napraviti.
Uglavnom naš miško je piškio ali mučio se jer je to sve bilo sljepljeno i naravno prvi put sam majka i pedijatrica mi je govorila da je to sve ok i da su to vjerojatno grčevi ....... i druge stvari.......dalje ne bi govorila jer sam ljuta čim se svega toga sjetim.
Uglavnom uzela imenik i sve moguće poliklinike zvala za savjete... i tako došli do poliklinike Helena gdje su sestre bile baš ljubazne i doktori i miškeca su odljepili i od tad problema nema.
Naravno savjetovali su mi da naravimo ultrazvuk bubrega zbog toga što je maleni (kako nije mogao piškiti) zadržavao mokraću u sebi pa da vidimo da li je sve ok s bubrezima.
Uglavnom sve ok!
Ali pedijatricom i Klaićevom se ne mogu pohvaliti. Šok na šok i totalna neljubaznost. Doslovce morate vrištati i vući ljude za rukav za vam pomognu!
-
Pa i ja bi ti rekla da se držiš Helene. Što se kupanja tiče to je najlakši način da prevučeš kožicu. Mi zbog straha od urinoinfekta dezinficiramo kadu svaki puta prije kupanja. Kupiš Cetavlon ili klor ili neki dezinficijens Plivasept ma ima ih more i udri. Naša kada više nema sjaja ali mali fala bogu nema ni urinoinfekta a kupa se stalno.
-
Samo polako, tri put mjeri pa tek onda reži. puno smo pisali na ovu temu, pogledaj npr. http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=73320&start=0
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma