Vec sam napisala da nit me tete traze potvrdu, nit mi pedica napise, niti ja vodim bolesno dijete u vrtic!

Ali...u petak me nazvala teta, malac kuri 39, dosla sam po njega u roku od 2 minute, skinula mu temp. i krenuli k pedici. Cekali smo 2 sata, srecom pa smo mogli biti vani jer je bio toplo. On je jurio, smijao se, bio super volje. Pedica je nakon pregleda zakljucila da je viroza i rekla samo skidat temp.
Temp se nije ni vratila, cijelu subotu i nedjelju sam svako malo provjeravala, malac zdrav ko dren, nit temp. nit curi nosic, niti ima proljev...nista! U ponedjeljak tj. danas, ga vodim u jaslice a teta se cudom cudi da kako je vec ozdravio!
Pa reko, zdrav je cijeli vikend, do kad bi ga trebala ostavit doma? Nije prvi put da ima jednodnevnu virozu.
I sad ona mene napada da zasto joj nisam donjela ispricnicu! Pa cemu? Pedijatrica me nije narucila na kontrolu, a on je taj petak kad je zakurio skoro cijeli dan bio u vrticu, zvale su me u 14.30. Za sta da donesem ispricnicu? Da ga sad zdravog vodim pedici medu hrpu olesne djece da bi ona utvrdila da nema temp? Meni to nema nikakvog smisla!