Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 53 od 53

Tema: boli ga noga po noći

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

:D bravo

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

svim mamama koje se boje otići reumatologu zbog sepanja (ili boli u zglobu)..

bolje je sasjeći bolest u korjenu da se ne razbukta, neki put su sve to samo pocetni znaci bolesti koja ce se kasnije javiti i gubi se dragocjeno vrijeme..ljekovi su najučinkovitiji upravo na početku

a ono što je najopasnije je da mogu biti zahvaćene oči a da se uopće ne može primjetiti..

zato molim vas budite hrabre i obratite se strucnjacima specijalistima za reumatske bolesti dijece (čak i ako su nalazi svi potpuno u redu jer vrlo često uz JIA jesu)

ovdje su najosnovnije informacije..
    http://www.printo.it/pediatric-rheum...azia/index.htm

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

podizem iz naftalina....
    Kate me isprepadala,mada ja mislim da je kod nas u pitanju ta "bol rasta"
    nego se sad poklopila sa temperaturom pa mi nije svejedno...

znala bi mi se i prije probudit po noci da ju boli i meni se to cinilo bas ko da je grc,kao da joj je vidljivo i stopalo uhitio...
    dala bi mi da joj masiram i onda bi rekla da je proslo...

no,maloprije je u kadi dok sam ju kupala doslovno pocela plakat da ju bole noge i pokaziva mi pozadi iznad koljena i to na obe noge....
    a febru je dobila popodne,ujutro smo nakon sigurno 10ak dana kise posli setat/vozit bicku (racunam da nije bol u misicima radi te fizicke aktivnosti), sve je bilo OK i onda se umirila oko 16h00 i vidim da ima 38,5...i da ju bole noge...uffff.....(drugih simptoma nema)....

dala sam joj lupocet prije spavanja,ne radi febre jer ne skidam dok ne predje 39, nego radi tih bolova u nogama....
    citam po netu da tu "bol rasta" ima cak do 40% djece pa me malo umirilo.....

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •