Ne mogu već dva-tri dana dobiti onaj normalni pretražnik, nego mi se u lijevom kutu pojavljuje Roda-početna i prazna ćelija za Google pretražnik, pa ja molim za pomoć!
Ne mogu već dva-tri dana dobiti onaj normalni pretražnik, nego mi se u lijevom kutu pojavljuje Roda-početna i prazna ćelija za Google pretražnik, pa ja molim za pomoć!
Under construction! Ili tako nesto.
A nisam vidjela da se već pisalo o ovom! Hvala!
Kad ne radi pretražnikbilbo7 prvotno napisa
![]()
još uvijek ne radi pretražnik...
a ja trebam onu roladu od jagodaaaaa...pod hitno
![]()
guglaj na guglu običnom
samo upiši još i roda.hr uz "rolada jagode"![]()
evo jezhang prvotno napisa
Rolada od jagoda by Ana Ugarković![]()
valjda je to ta :/
pa mogla sam ti i ja ostavit link (prvi ispadne kad upišeš u gugl "rolada jagode roda.hr") al reko' nećemo sve servirat na pladnju![]()
nisam se sjetila tražiti preko guglove stranice.
ja tražim preko rodinog pretražnika pa kao nema.
bas sam![]()
koryanshea, ja danas ne čitam sve postove, pa sam i tvoj prošli preskočila.
dakle, hvala i tebi.![]()
E baš sam došla otvoriti topic "ne radi mi pretražnik već dugo", kad vidim da trebam stati u red.
Pa evo za kraja kolone i ja vičem "NE RADI MI PRETRAŽNIK".
Bilo koju stranicu možeš pretraživati u google-u.nenaa prvotno napisa
Ako upišeš site:roda.hr riječ koju tražiš, izaći će ti samo linkovi za stranicu roda.hr.
Da malo produzim kolonu, ne radi mi vec par dananenaa prvotno napisa
i nije istina da kad upises roda.hr rijec koju trazis izbaci linkove samo za rodu
Istina je, al ovo mora biti upisano prije rijeci koju trazis site:www.roda.hrtamaris prvotno napisa
Kamo je nestao stari pregledni pretražnik. :/
Je li moguće da pronađem sve moje stare postove u "potpomognuta oplodnja"? Što da napišem?
klara, pokušaj ovako: na početnoj stranici u gornjem desnom uglu ti piše "Pogledaj svoje postove". Mislim da ćeš tako imati više sreće.
Trebam pomoć,pa da ne otvaram novi post pitat ću ovdje.Već sat vremena tražim od Leda automoto sličice na burzi,ali osim jedne zaključane stranice ništa drugo ne nalazim,a piše da već ima ta tema.Heeelp
pretražnik ne radi, odnosno, radi jako čudno ako koristiš kvačice u pretraživanju.
Ajd probaj umjesto "sličice" ukucati "slicice"
WOW Amalthea, nisam znala ovo za kvačice. Meni skoro nikad ne radi, odnosno ništa ne nalazi, a ziher sam da tema postoji. Valjda je zbog toga.
A ja gledam sta se svi zale da im pretraznik ne radi, kad meni nadje sve sto trazim.. bit ce da je to zbog mog ne koristenja kvacica![]()
smijem li upitati: dokle? Ima li naša patnja neki cilj kao svrhu?![]()
patnja je cilj i svrha samoj sebi...![]()
Mislili smo da ce micanje pretrazivaca rijesiti problem s ne pristupanjem stranici, no sad ne mozemo vratiti pretrazivac jer i dalje postoji problem s nepristupanjem stranici![]()
pa tek sam sada ubrala da u tebe nema č i ć i ostalih s kvačicama (ne mogu ti zločesti forumaši naći pravopisne greške)anchie76 prvotno napisa
kako si se disciplinirala na takvo pisanje?
nedavno su me popljucali kako pišem malim slovima, u stvarnom životu pišem i velikim
je li ova fora s malim slovima negdje pisala na forumu ili sam ja to izmislila da sam negdje pročitala i ovo bez kavačica je li isto neki forumski pravopis ili nešto drugo?
na njezinoj tipkovnici nema naših dijakritičkih znakova
na tvojoj ima, zato pazi!
Davnih dana kad sam krenula surfati po internetu nije bilo hr slova i ostala mi ta navika pisanja bez. (grozim se onih koji su tada pisali Chekati, zhaliti itd, pa im i dan danas ostala TA navika) Istina na ovom kompu mi ne da hr slova na netu, ali ni na drugim kompjuterima ne koristim hr slova za pisanje na netu jer jednostavno nisam navikla koristiti hr slova u virtualnom svijetu
![]()
A i da se kasnije ne ispostavi da je skuplje surfanje jer koristis kvacice na slovima![]()
![]()