Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: don't date him girl

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno don't date him girl

cure rade bazu podataka frajera koji su muljatori, prevaranti i slicno

http://dontdatehimgirl.com/home/

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

s dužnim poštovanjem meni je ovo jako ružno
    svi smo mi ljudi i svi imamo pravo na grešku

ako je tebi bio loš momak/muž/ljubavnik/nešto...ko zna možda će nekoj biti savršen...

i druga stvar...to je narušavanje ljudskih prava....

pa sad...ko voli nek izvoli....

zamisli otvoriš stranicu i na njoj nađeš svog sadašnjeg muža????

OČAJNO!!!!!

tebi je sve na svijetu a neka ga je doživjela kao totalnu propalicu, jednostavno si nisu sjeli....ružno zaista....

Banned
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ma to je još samo jedan marketinški trik, i žudnja za prekonoćnim bogaćenjem vlasnika stranice/ideje... otkrio je sistem privlačenja enormne instant pažnje i posjetitelja (-ica), ne osvrčući se koliko se time s humane strane dotaknuo moralno i etički debelo upitne činjenice...

pa tko nije u životu bio bar jednom razočaran? a pravo stanje stvari i procjene kvalitete partnera možeš ocijeniti tek hladne glave i staloženih emocija, nakon dužeg vremena hlađenja i postavljanja stvari na svoje mjesto.. a ovo će bit stranica koja će sigurno okupiti hrpu svježe ostavljenih damica i ranjenih srdaca željnih za što žešćom osvetom svojim do jučer dragim, nesuđenim ljubavnicima... "pa ak te nisam mogla imat ja, e neće te ni druga!" jedan od vrlo ostvarljivih scenarija...

meni ideja kvalitetom i načinom izvedbe korespondira otprilike s meksičkim sapunicama, pa ko voli nek izvoli! međutim javlja se tendenciozno velika moguća šteta za pojedince, s obzirom na masovnost medija - po meni oštro oružje za borbu ispod pasa, koje bi vrlo brzo moglo dovesti i do međusobnih plac-prepucavanja i zatrpavanja svekolikog auditorija "prljavim vešom" tuđih intima...

evo odma u startu procjenjujem kako je stranica idealna za modne i kozmetičke oglašivače! navali narode...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ta stranica egzistira nekoh 10 godina

Zoranova draga avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Mislim da ovoj temi nije mesto na Rodi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor