Citiraj @n@ prvotno napisa
NE POSTOJI napad psa iz čistog mira. To pišu radi vlastitog mira, jer NE ZNAJU pronaći prave razloge.
apsolutno se slažem, psi ne napadaju iz čista mira.

E sad, ovo sa sadističkim čudovištem - meni je gore sadstičko čudovište onaj ili ona koja je sve to snimala/snimao. Mislim, kad vidiš takvo što prvi instinkt, barem meni, bi ti bio da odeš do djevojčice i podučiš je da se to ne radi, a ne da snimaš i gledaš.
Ja ću vam odmah reći, iznenaditi ćete se sve vi cure koje imate psa i dijete kad vam dijete malo poraste i bude u dobi moje. Dakle moja je nedavno počela raditi ovo: zajaše psa, udari ga ručicom, stane joj na rep (namjerno), gura ju itd. Ja to, naravno, ne dopuštam i uvijek joj velim: ne, koko, draga Betty. I onda ju podraga. Inače, jako voli pse i veseli im se.
Dakle, klinci, bez obzira kaj mi mislimo da su nevini i dobri, to nisu. Ako im dopustiš ili ih ostaviš bez nadzora sa psom klepiti će životinju bez problema - oni još u tome ne vide nikaj loše (vjerojatno do određene dobi). Dakle, ne ostavljati djecu sa psom bez nadzora, nikad.
Nataša, baš mi je žao zbog pese i vas.