-
ideja za aktivnost - blokići
Prvo isprika ako sam fulala podforum (slobodno me prebacite).
Jučer sam bila kod pedijatrice. Prije mene ulazi propagandiscica (kršitelj koda)a s dvije vrećice za svaku dr. po jednu.. Iza nje ulazim.. obje sestre prisutne (taman smjena), i komentiraju koji su im blokići bolji. Uključim se u razgovor s primjedbom kako uopće to ne bi smjeli djeliti jer se krši s kodom o reklamiranju nadomjestaka .. one me bijelo pogledaju.. i skomentiraju kako majka ionako ne donosi odluku na temelju njenog papirića, a da one nemaju na čemu pisati jer nemaju kako to naručiti (naše zdravstvo..), nego pisati samo po onome što dobiju (od propagandista)...
Pa mi je sinula ideja.. zašto i roda tako ne napravi blokiće.. lijepi blokić i u dnu nacrtana roda i www.roda.hr.. i na svakom zrnce mudrosti... Pa se preko foruma i mama iz raznih dijelova grada i zemlje to razdijeli pedijatrima...
-
-
Dobra mi je fora i Diploma za hrabrost koja se da djetetu.
S. je jednom dobio, i to s logom Prospana i onim njihovim žapcem.
Ugl. Diploma za hrabrost (za hrabro držanje na pregledu, tako nekako), ime djeteta i potpis dr.
Nama je danima stajao na polici
-
ovo za diplomu je super, koliko to klincima znaci
-
E. je dobila diplomu za prvi popravljeni zub, bila je sva vazna
ovo za blokice je super... a sad koliko je izvedivo to neznan :/
-
K. je za prvi pregled zuba dobila slikovnicu s zivotinjama i bila odusevljena. Zar to nije bolje od Diplome s logom Prospana?
Blokici, super ideja, ali financije..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma