Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Obavjesni mailovi o novim postovima, porukama...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    @n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno Obavjesni mailovi o novim postovima, porukama...

Zašto mi odjednom ne stižu mailovi s obavijestima?! Nisam ništa dirala u postavkama profila, dakle vjerujem da je greška s vaše strane.
    OSIM ako meni exchange ne radi dobro, iako sumnjam jer i meni i kolegama svi drugi mailovi stižu normalno i nitko se nije žalio...

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam dobila mail da mi je poslana poruka - ali poruke nema. pa molim onog / onu koja je slala poruku, da mi ju pošalje mailom.

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Sorcie, o tome imaš cijeli topic. Poruku ti je netko poslao, pa je izbrisao, odnosno vjerojatno se predomislio.

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Još uvijek čekam odgovor. Ako postoji.
    Također me zanima zbog čega se moram svaki put iznova registrirati, iako odabirem opciju "Zapamti me ovdje" ili kako se već zove?! Odnosno događa mi se da se 10 dana ne moram logirati, pa onda 10 dana moram (karikiram).
    Mailovi obavijesti o novim postovima poslije moga mi i dalje ne stižu.

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Za ulogiravanje mislim da moraš obrisati cookije i onda će ti se sve izbrisati, pa ćeš se ponovo morati ulogirati na stranice koje su ti pamtile lozinku, ne samo ovaj forum. I trebalo bi ti raditi.

Ja nisam imala problema sa mailovima do danas.... nešto i meni sada šteka i to ne na sve teme nego na pojedine.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ovo s pamcenjem je do cookija i temp internet filesa, jesi to pocistila?

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ma kužim ja to s temp int files-ima i cookijima, ali sam svakodnevno na 20-tak stranica, što pvt što poslovno, koje mi sve imaju popamćene lozinke i onda svaki put moram sve ispočetka. Ne kužim, zašto mi samo Roda forum radi probleme, a među stranicama koje posjećujem imam još četiri foruma i svi su okej?! :?

Ali mi je ustvari veći problem od gore navedenog to što mi ne stižu obavijesni mailovi.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Server luduje u zadnje vrijeme, pa moguce da su i te obavijesti nekako povezane s tim.

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

To što ne stižu obavjesni mailovi je već postalo iritantno. Sada sam zbrojila (očito mi je dosadno), novih postova ima na 12 tema na kojima sam sudjelovala, a stigle su obavijesti za njih 4. :/ Je li moguće nešto učiniti?

call me mommy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

vjerojatno si slucajno stisnula dole ispod odgovora "pocni pratiti ovu temu" pa ti zato daje obavjesti.

moras na svim topicima odnosno temama to iskljuciti

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj call me mommy prvotno napisa
    vjerojatno si slucajno stisnula dole ispod odgovora "pocni pratiti ovu temu" pa ti zato daje obavjesti.

moras na svim topicima odnosno temama to iskljuciti
    Ne, ja želim da mi dolaze obavijesti, a one ne dolaze. Stisnula sam ovu opciju.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Jutros niti jednu obavijest nisam dobila, pa naslijepo provjeravam ima li novih postova-a to mi oduzima puno vremena sad na poslu (pogotovo kad istodobno pokušavam slušati sučeljavanje gradonačelničkih kandidata na 101)
    A naravno, novih postova kao u priči

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •