Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: krvarenje nakon odnosa

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno krvarenje nakon odnosa

cure ovak pitanje ali fakat ako znate: jučer mi je frendica krvarila nakon sexa (jako malo). I sad, cura se jako brine budući je već bila kod ginića jer je između jedne i druge menge imala 14 dana, pa joj je nađena ranica na grliću maternice koja na kontakt malo krvari. Ona se boji da bi moglo biti nekaj grdo. Da li to krvarenje nakon sexa (čisto sitno) može biti od te ranice na grliću maternice?

sis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Možda sam pod dojmom slučaja moje prijateljice (karcinom grlića), ali rekla bih da kontaktno krvarenje nije ni najmanje bezazleno. Ja ne bih puno razmišljala, nego -pravac ginekologu.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

hvala, reći ću joj. A ja je tješim da vjerojatno nije ništa. Joj, samo da bude sve o.k.

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Koliko sam čitala mislim da je to znak za hitan posjet ginekologu, tj. makar tako preporučuju baš zbog razloga koji je sis navela.
    Nadam se da nije ništa strašno i javi nam!
    ~~~~~~

mrkvica05 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ja sam trenutno okupirana pričom o polipu, tako da, koliko sam čitala, to krvarenje može biti i od toga:

Polipi mogu biti posve bez simptoma, ali kako su obično praćeni upalom mogu izazvati obilan sluzav ili sukrvav iscjedak, neredovita krvarenja pri snošaju i ginekološkome pregledu.

http://www.medicina.hr/clanci/polipi...nih_organa.htm

ima još stranica o polipima... (googlaj)

nadam se da nije ništa strašno

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja znam imati krvarenje nakon odnosa, ali samo u vrijeme ovulacije (i vrlo malo blijedocvrenog na papiru kad se obrišem i na dnevnom ulošku, nakon par sati sve je O.K.).
    Moje ginekologe to ne zabrinjava budući da ranicu nemam, UZV nalaz je uredan, hormonalni status također, uredni cervikalni brisevi...
    E sad, otkud krvarenje :? Palo mi je na pamet da to ima veze s nekvalitetnom ovulacijom (i, posljedično, moja tri pobačaja) i jedan jedini dr. mi je rekao da bi zaista to moglo ukazivati na nekakav defekt ovulacije (nekvalitetna jajna stanica ili :/ ).
    Zapravo ti nemam što pametno reći jer ni meni nisu uspjeli pronaći razlog.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

cure hvala, papa će joj biti gotov u petak, pa javim.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ne vjerujem da je od ranice, ja ju imam oduvijek, ali može bit cista, polip, ovulacija...

smedja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

kod mene je to bio prvi znak loseg papa

sto moja dr koja mi je mj i pol prije napravila papa nije vjerovala... (kasnije se uspostavilo aljkavo)
    isla sam po drugo misljenje, cin 2 ne moze se iskljuciti cin 3, samo godinu dana nako n toga konizacija... karcinom

Tako da treba otici kvalitetnom ginekologu ne tek bilo kome... tko zna uzeti papa, i tko zna da se uzorak mora uzeti s 7 mjesta (da se ne fula mjesto gdje je "ranica" tj moguce abnormalne stanice)

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Moj je papa dobar već deset godina (onda je bio CIN I ili II, nakon konizacije sve pet, nikad više nikakav CIN), a krvarenje imam tu i tamo tek unatrag dvije-tri godine, otkad imam endometriozu tako da kod mene sigurno nije povezano s papom (a radim ga svakih šest mjeseci, vode me 3 ginekologa).

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ajme koja sam baba, čim sam pročitala naslov, odmah sam se obradovala da ima novosti kod tebe...

Ne znam za frendicu, ali se nadam da bude sve u redu!

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

nebi vjerovale...ali ja sam krvarila (malo) svaki puta nakon odnosa barem dan dva...punih godinu dana nakon poroda.
    Ne znam da li je uredu uopće spominjati ali mislim da je bilo povezano s dojenjem.
    Naime, kako sam prestala dojiti djete koje je imalo 1g prestalo je i krvarenje nakon odnosa. U tih godinu dana posjetila sam ginekologicu barem 6 puta radi istih stvari i SVE SVE je bilo u najboljem redu. Nalazi super, izgled super , nema nekih promjena, UTZ odličan itd.
    Napominjem da su mi hormoni nakon prestanka dojenja poludjeli skroz: udebljala sam se 5 kg u 1mj, menzis mi je skroz neredovit (uvijek je bilo u minutu), živčana sam stalno, i sl.....ali barem sam prestala krvariti nakon odnosa.
    Doktorica je predložila antibeby pilule da se sve malo izregulira i dođe na svoje a ja nebi, jer idemo na drugu bebu...

Datum pristupanja
    May 2008

Početno Re: krvarenje nakon odnosa

Citiraj elin prvotno napisa
    cure ovak pitanje ali fakat ako znate: jučer mi je frendica krvarila nakon sexa (jako malo). I sad, cura se jako brine budući je već bila kod ginića jer je između jedne i druge menge imala 14 dana, pa joj je nađena ranica na grliću maternice koja na kontakt malo krvari. Ona se boji da bi moglo biti nekaj grdo. Da li to krvarenje nakon sexa (čisto sitno) može biti od te ranice na grliću maternice?
    Prije par mjeseci krvarila sam nakon odnosa (malo obilnije) a danas imam dijagnozu CIN III i čekam konizaciju. Reci prijateljici da se hitno javi doktoru i napravi briseve na HPV , bakterije i papa test.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

cure, puno hvala, obavila je sve i nije ništa. Mislim, nije ono najgore, ima jaku upalu rodnice koja je izazvala krvarenje. Liječi se i dobro je. Hvala svima

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

:D

sis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Odlično.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

cure, puno hvala, obavila je sve i nije ništa. Mislim, nije ono najgore, ima jaku upalu rodnice koja je izazvala krvarenje. Liječi se i dobro je. Hvala svima
    elin, što točno znači da ima jaku upalu rodnice i kako se to dijagnosticira - običnim vaginalnim pregledom ili?

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj vikki prvotno napisa
    elin, što točno znači da ima jaku upalu rodnice i kako se to dijagnosticira - običnim vaginalnim pregledom ili?
    ma ne: bila je na pregledu, ultrazvuku, radila markere i papu. Tako su došli do dijagnoze.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ja imam isti problem,samo je kod mene krvarenje u pocetku bilo slabo pa sam mislila da me mozda decko zagrebao noktom,a onda je nakon nekog vremena bilo jako puno krvi, sluzave, kao kod menstruacije i drugi dan me peckalo kad sam mokrila.sad cu ginekologu. imam pitanje samo koliko kostaju markeri i test za HPV, znam da sam papu platila 20 kn

ivana_20

Početno krvarenje nakon sexa

Cure pomozite....neznam sta da radim...dogodi mi se da krvarim malo poslije sexa, i to samo kad sam ja gore...bila sam kod ginekologa i rekao mi je imam ranicu na grlicu maternice. Napravila sam pretrage sve moguce i sve je ok hvala bogu Ono sto me muci je cinjenica da mi je rekao da se nesmijem vise sexat sa deckom jer je navodno prevelik za mene tj. ja sam mala za njega ( sta da radim???

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj piplica prvotno napisa
    Ajme koja sam baba, čim sam pročitala naslov, odmah sam se obradovala da ima novosti kod tebe...

!
    He, he, i ja ovo isto, pomislih - ajde, to sigurno neki polip ili nešto bezvezve, bitno je da se ti trošiš!
    Ah, dobro, drugi put

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

cure molim za pomoćnaime imam uredan spolni zivot protekle tri god i vec godinu dana pijem kont. yaz medutim prije dva tijedna nakon odnosa sam prokrvarila i to poprilicno i opet dva puta nakon toga za vrijeme odnosa prokrvavila i sad se brinem sta bi to moglo bit s tim da sam prije dva mj radila papa i bris i sve je bilo ok....molim za pomoc

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •