Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Kolostrum u trudnoci

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno Kolostrum u trudnoci

ne mogu pronaci slicnu temu (a ako je ima ili sam postirala na pogresno mesto, please uputite me tamo i primite moje ispricavanje).
    Javio mi se kolostrum negdje oko 15-16tj. t.j. nije bio onako kolostrum, vec tackice na bradavicama, a ponekad nakon tusiranja sam primjerila i da imam viska. i bila sam sretna jer su poceli raditi kako treba.
    nakon 18 tj. nisam imala nista do danas i to opet tockice. sada sam 21+1.

dali je normalno da ga imam pa nemam, pa imam?

znam da to nije znak dali cu imati probleme sa dojenjem, ali nisam procitala ovakvo iskustvo.

Mene brine, ako moze da se kaze brine, vise bi rekla interesuje, zasto je bilo te neke pauze. ili sam mozda ja nesto umislila?

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ne brini. Sve je to normalno

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Tiwi prvotno napisa
    Ne brini. Sve je to normalno
    X
    Dojke se vježbaju Meni se ljetos dešavalo da naprosto kaplje (dok sam bila na moru, i znalo je biti dosta neprijatno jer bi se pojavljivale fleke na odjeći), a onda kad je krenulo hladnije vrijeme sve se to totalno smanjilo. Predpostavljam da je toplota okoline uticala na širenje žila i obilno ispuštanje kolostruma. Svašta ti nešta utiče na taj proces, ali opuštenost i samouvjerenost najviše.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

hvala cure
    rekla sam da ne brinem, vec da me interesuje

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Sve je ok
    Meni nikada nije ni curelo ni kapali vec samo kada stisnem pojavi se.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Normalno ti je to.. Ja kada sam rodila i kada sam čula dječji plač mlijeko mi je samo znalo poteći..ne znam zašto..

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Joj meni se ovo događa od recimo 22 tjedna (sad sam 25)

Kako bi izbjegla fleke morala sam si u dm-u kupiti one jastučiće.

Ono što mene više muči koje je boje? Meni je to nekako žučkasto, pa me malo strah.... je li to ok?

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj mihic prvotno napisa
    Meni je to nekako žučkasto, pa me malo strah.... je li to ok?
    OK je... takav je kolostrum

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

uh zabrinula sam se moram priznati!

Sad redovito koristim jastučiće. Čak sam primjetila kad mi ne iscuri počne me boljeti, mala masaža nakon toga malo iscuri i onda je opet sve ok.

Učinilo mi se to nekako rano ali očito je sve ok

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

to je sasvim normalno... meni je počelo u 5 mj. to je zapravo prvo što će beba dojiti sudeći po onom što sam čitala- kolostrum je jako zdrav

Totto avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Evo da i ja malo podignem temu. Jako želim dojiti i jutros sam (33+4 tt) sva sretna vidjela mrlje na potkušlji i pri tuširanju mi je izašlo par točkica kolostruma, ali me sad uhvatio strah da će sam od sebe možda iscuriti prije nego se moja mišica rodi...da li je to moguće, pa da ona kojoj najviše treba i kojoj je namijenjen ostane bez najvažnijeg prvog obroka...?

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

neće iscuriti, ne brini!

normalno je i da kolostrum curi u trudnoći, normalno je i da ne curi i to nema nikakve veze s kasnijom mogućnosti dojenja.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

meni je termin za 4 tjedna, drugi porod... prvo dijete sam dojila 2 godine (prije 2 god smo prestali , sad mali ima 4), i primjećujem da mi u zadnjih par tjedana kolostrum curi kao lud po noći, ujutro sam sva mokra i flekava.... je li to normalno u tolikim količinama? ili je to zato što su žlijezde na dojkama već recimo uhodane od prvog dojenja pazato sad tako brzo i jako curi? bojim se da kad krene mlijeko nakon poroda da neću to moć obuzdati nikako i da mi se sve ne upali....

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Meni je tako rano curilo u prvoj trudnoci.Super.Ja bi bila sretna da mi tak curi.Sjećam te se iva1602,imala si termin 2008 kad i ja negdje,pa sam mislila da ćemo se negdje i srest na Merkuru.Sad nećemos igurno,jer ćeš ti prije mene.Sretno draga.

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Sada sam u 28tt a kolostrum mi je poceo negdje prije 3 tjedna. Jedino sto svako toliko imam bol u desnoj bradavici kao da me netko bode iglom. Bradavica mi bude bijela. Znam je par puta izmasirati,dobije boju i bol nestane. Rijetko mi se to desi i sa lijevom bradavicom. Zasto se to desava i trebam li ih masirati ili sta?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •